З чим випрати рушники, щоб вони стали м’якшими і не смердили вогкістю - простий лайфхак

Рушники після прання можуть неприємно пахнути і мати запах вогкості, якого складно позбутися. Але необов’язково витрачатися на засоби для прання, адже кондиціонер для білизни можуть замінити натуральні альтернативи, передають Патріоти України.

Цвіль та інші бактерії швидко розмножуються на м’яких вологих поверхнях, що робить рушники чудовим живильним середовищем для них. Як пише видання Express, позбутися затхлого запаху рушників допоможе простий лайфхак. Все, що знадобиться – звичайний оцет.

Оцтова кислота — це те, що допомагає нейтралізувати будь-які запахи на рушниках, постільній білизні й одязі, а це означає, що вона може допомогти позбутися запахів дешево та легко. Так, лише потрібно додати трохи оцту у відсік для мийних засобів.

Також рекомендується уникати кондиціонерів для білизни. При пранні з оцтом рушники будуть м’якими та пухнастими. А ще не забудьте переконатися, що рушники повністю висохли, перш ніж прибрати їх, тому що надлишок вологи може спричинити появу запаху. І в жодному разі не залишайте мокрі рушники надовго в барабані пральної машини.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...