З деякими впорається навіть дитина: Як підручними засобами прочистити злив у ванній, дієві поради

Кожен, хто стикався із засміченнями в каналізаційних трубах у ванній кімнаті, знає, що проблема з волоссям, що накопичується в каналізації разом з жиром та іншою органікою, може бути справжнім головним болем.

Тож розглянемо, що допомагає розчинити волосся в трубах і як найкращим чином пробити засмічення в каналізаційній трубі. Для розщеплення волосся, що скупчуються в сливі, можна використовувати кілька ефективних методів.

Один з них - застосування соди і оцту. Просто насипте соду в слив, потім додайте оцет і закрийте слив пробкою на кілька годин. Реакція між содою та оцтом допоможе розчинити волосся та інші залишки.

Якщо сода і оцет не допомогли або засмічення занадто глибоко, то доведеться вдатися до спеціальних інструментів.

Найпростішим є старий добрий вантус. Якщо ситуація не запущена вкрай - має впоратись. Хоча доведеться прикласти трохи м'язових зусиль.

вантус

Одним з найбільш ефективних вважається повітряний насос для прочищення труб. Він створює сильний тиск, який може зруйнувати і вийняти засмічення разом з волоссям та іншими органічними відкладеннями.

Інший варіант - використовувати спеціалізовані препарати для прочищення труб, які проникають в засмічення і розчиняють волосся. Однак при використанні хімічних засобів слід дотримуватися обережності і носити Засоби захисту.

Якщо пробка занадто міцна, і ви не можете впоратися самостійно, краще звернутися до професіоналів - сантехніків. Вони мають спеціальні інструменти і знання, щоб ефективно пробити засмічення і відновити нормальну роботу каналізації.

Все дуже просто! Як приготувати натуральний дезодорант для чутливої шкіри

четвер, 26 вересень 2024, 23:10

Існує безліч рецептів приготування натурального дезодоранту, але цей цікавий тим, що в ньому, на відміну від інших, взагалі не використовується харчова сода, яка може викликати подразнення шкіри, передають Патріоти України. На сторінці Herbal Academy р...

А ви це знали? Скільки потрібно рухатися, якщо у вас сидяча робота - дослідження вчених

четвер, 26 вересень 2024, 18:48

Вчені підрахували, скільки вправ потрібно робити в день, щоб "компенсувати" сидячу роботу. Згідно з дослідженнями, до 40 хвилин фізичної активності щодня є правильним обсягом, щоб збалансувати 10 годин сидіння на місці, передають Патріоти України. Щопр...