З якого боку від чоловіка має спати жінка? Це дуже впливає на емоційний стан пари!

Багатьох, можливо, здивує, але від того, з якого боку дружина вважає за краще перебувати поруч із чоловіком — у кафе, на прогулянці, у сімейному ложі, залежить не тільки міцність сімейних зв'язків, а й емоційний стан партнерів, передають Патріоти України.

Всім добре відомо, що наш мозок складається з двох половин — правої та лівої півкулі. Хто не знає, розповім, права півкуля у відповіді за творче мислення, інтуїцію, емоції, ліва півкуля у відповіді за логічне мислення, оперування цифрами, математичними розрахунками та іншими обчислювальними схемами. Права півкуля відповідає за ЛІВИЙ бік тіла людини, а ліва півкуля, навпаки, за ПРАВИЙ. Тобто хрест на хрест, інформує Ukr.Media.

Таким чином жінка з розвиненою жіночою натурою, володарка розвиненої правої півкулі, а чоловік, відповідно, логік, має розвинену ліву півкулю мозку.

Таким чином, фізіологічно, психологічно та емоційно, щоб підживлювати один одного потрібною енергією в парі і перебувати в гармонійних відносинах, жінка повинна розташовуватися ліворуч від чоловіка — гуляти, сідати за стіл, у кафе, і в спати у шлюбному ложі вона так само повинна з лівої сторони від чоловіка.

Якщо бути уважними і дотримуватися цієї системи, то ви гармонійно підживлюватимете один одного в парі, тому що чоловік сильніший інтелектуально, але слабший психологічно, а жінка навпаки.

Якщо заглибитися в історію можна знайти відомості про те, що колиску з дитиною, жінка завжди ставила по ліву руку. Так само жінці в дорозі потрібно було йти ліворуч від чоловіка, а ліворуч від неї йшли їхні діти. У правій руці чоловік тримав зброю, щоб захищати сім'ю у разі нападу.

У стародавні часи було прийнято, щоб дружина завжди знаходилася у серця чоловіка, тобто з його лівої руки. Під час одруження наречену ставили ліворуч, а нареченого праворуч, ці ж традиції дійшли і до наших часів, зараз під час церемонії вінчання дружина має стояти ліворуч від чоловіка. Бо в храмі зліва розташований образ Діви Марії, а праворуч Ісуса Христа. Тільки в РАЦСах довгий час помилковим був факт зворотної розстановки нареченого і нареченої, коли зліва ставили майбутнього чоловіка, і виняток покладався тільки для військовослужбовців, щоб правою рукою вони могли відкозиряти.

Зверніть увагу, з якого боку звикли перебувати поруч із чоловіком ви. Якщо чоловік знаходиться по ліву руку від вас, то ви підсвідомо сприйматимете його, як дитину, а він вас як свій захист і не зможе вирішувати складні завдання і брати відповідальність у парі.

Якщо чоловік знаходиться праворуч, то ви почуватиметеся захищеною, а він себе повноправним, відповідальним господарем та захисником сім'ї.

Якщо в парі жінка прагне домінувати і завжди займає місце праворуч, то енергетичний та психологічний зв'язок у їхньому союзі порушується — це призводить до конфліктів та спотворення правильної орієнтації місць у парі. Чоловік перетворюється на рохлю, мямлю та підкаблучника, жінка на домінантного господаря з яскраво вираженими чоловічими якостями характеру.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.