З якого фаршу краще готувати котлети, щоб вони були соковитими

Соковиті котлети виходить приготувати далеко не завжди. Все через те, що багато господинь використовують лише один вид м'яса для виробів. Буде значно смачніше, якщо ви поєднаєте у масі для смаження курку і свинину, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитих котлет зі свинини та курятини опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Костик (oksikostik) в Instagram. Також не забудьте про розмочений хліб.Інгредієнти:

  • фарш зі свинини – 700 г
  • курячий фарш – 300 г
  • цибуля до фаршу – 1 шт.
  • цибуля для засмажки – 1 шт.
  • яйця – 1 шт.
  • шматочки хліба (залити водою і вичавити)
  • чорний перець
  • сухарі

Спосіб приготування:

1. До фаршу додати цибулю сиру та одну дрібно посмажену.

2. Всю збити в чаші блендера.

3. Додати вичавлений хліб, спеції, яйце.

4. Добре відбити.5. Сформувати котлети і кожну обваляти в сухарях.6. Випікати в олії на сковорідці.

7. Виймати на паперовий рушник

Японський секрет ідеального рису: Як приготувати, щоб він не злипався

понеділок, 8 грудень 2025, 8:15

Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.

Водіям на замітку! Як не помилитися при виборі шин на зиму

понеділок, 8 грудень 2025, 7:44

Температура знизилася до показників, коли саме час перевзути свій транспорт, помінявши літню резину на зимову. Вибираючи нові шини, слід почати з визначення потрібного вам розміру. Тільки потім можна переглядати окремі моделі - не кожна модель доступна...