З якого фаршу краще готувати котлети, щоб вони були соковитими

Соковиті котлети виходить приготувати далеко не завжди. Все через те, що багато господинь використовують лише один вид м'яса для виробів. Буде значно смачніше, якщо ви поєднаєте у масі для смаження курку і свинину, передають Патріоти України.

Ідея приготування соковитих котлет зі свинини та курятини опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Костик (oksikostik) в Instagram. Також не забудьте про розмочений хліб.Інгредієнти:

  • фарш зі свинини – 700 г
  • курячий фарш – 300 г
  • цибуля до фаршу – 1 шт.
  • цибуля для засмажки – 1 шт.
  • яйця – 1 шт.
  • шматочки хліба (залити водою і вичавити)
  • чорний перець
  • сухарі

Спосіб приготування:

1. До фаршу додати цибулю сиру та одну дрібно посмажену.

2. Всю збити в чаші блендера.

3. Додати вичавлений хліб, спеції, яйце.

4. Добре відбити.5. Сформувати котлети і кожну обваляти в сухарях.6. Випікати в олії на сковорідці.

7. Виймати на паперовий рушник

Водіям на замітку! Чому неправильне кріплення телефона шкодить авто

вівторок, 4 березень 2025, 8:32

Більшість водіїв закріплюють смартфон на приладовій панелі автомобіля, найчастіше – по центру. Однак експерти застерігають: така звичка може призвести до певних проблем. Про це пише "Твоя Машина", передають Патріоти України. Збої в клімат-контролі. Суч...

Ви точно її купували! Названо небезпечну їжу в кулінарії, яка містить хімікати

вівторок, 4 березень 2025, 8:12

Чимало людей купують готову їжу в магазинах, супермаркетах, зокрема в відділах кулінарії. Є певні продукти, які ні за що не треба споживати навіть, якщо ви дуже голодні. Про який небезпечний продукт йдеться, розповідає РБК-Україна (проект Styler) з пос...