Соковиті котлети виходить приготувати далеко не завжди. Все через те, що багато господинь використовують лише один вид м'яса для виробів. Буде значно смачніше, якщо ви поєднаєте у масі для смаження курку і свинину, передають Патріоти України.
Ідея приготування соковитих котлет зі свинини та курятини опублікована на сторінці фудблогерки Оксани Костик (oksikostik) в Instagram. Також не забудьте про розмочений хліб.Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. До фаршу додати цибулю сиру та одну дрібно посмажену.
2. Всю збити в чаші блендера.
3. Додати вичавлений хліб, спеції, яйце.
4. Добре відбити.5. Сформувати котлети і кожну обваляти в сухарях.6. Випікати в олії на сковорідці.
7. Виймати на паперовий рушник
Газована вода вже багато років викликає суперечки: когось вона освіжає в спеку, а хтось після неї відчуває дискомфорт, печію чи здуття живота. Попри те, що вона складається з тих самих компонентів, що й звичайна вода, вуглекислий газ по-різному впливає...
Додавати лимон у каву може здаватися незвичним, але ця проста комбінація має помітний ефект на травлення, передають Патріоти України. Кофеїн і лимонна кислота стимулюють роботу кишечника, допомагаючи природньому перетравленню їжі. Все більше людей почи...