Щоб запечена картопля не була сухою - в неї потрібно додати достатньо жиру. На цей випадок чудово підійдуть реберця. Вийде дуже ситна та смачна страва, якою ви зможете пригостити всю родину, передають Патріоти України.
Ідея приготування запеченої картоплі з реберцями опублікована на сторінці фудблогерки Ірини з нікомbrutsia в Instagram. М'ясо буде мати приємний золотистий колір, якщо додати до нього багато спецій, соєвий соус та гірчицю.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
1. Ребра нарізати на окремі шматочки та додати всі спеції та соуси.
2. Перемішати та маринувати у холодильнику 2 години.
3. Картоплю почистити та нарізати, посолити, поперчити.
4. Викласти ребра та картоплю у форму для запікання.
5. Готувати за температури 200 градусів 45-55 хвилин, в кінці увімкнути конвекцію для хрусткої скоринки.
Повернення коштів — нормальна частина сервісу, а чарджбек (спір по транзакції через банк клієнта) — ризик для доходу й репутації. Якщо поверненнями ви керуєте самі, то чарджбек б’є по комісіях, підвищує «ризиковий» рейтинг мерчанта і може призвести до ...
Народні прикмети про гроші передають багаторічний досвід людей і допомагають уникати фінансових проблем або залучати достаток, передають Патріоти України. 1. Не давайте борги на порожній шлунок Позичати гроші, коли ви самі у скруті, вважається небезпе...