Щоб запечена картопля не була сухою - в неї потрібно додати достатньо жиру. На цей випадок чудово підійдуть реберця. Вийде дуже ситна та смачна страва, якою ви зможете пригостити всю родину, передають Патріоти України.
Ідея приготування запеченої картоплі з реберцями опублікована на сторінці фудблогерки Ірини з нікомbrutsia в Instagram. М'ясо буде мати приємний золотистий колір, якщо додати до нього багато спецій, соєвий соус та гірчицю.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
1. Ребра нарізати на окремі шматочки та додати всі спеції та соуси.
2. Перемішати та маринувати у холодильнику 2 години.
3. Картоплю почистити та нарізати, посолити, поперчити.
4. Викласти ребра та картоплю у форму для запікання.
5. Готувати за температури 200 градусів 45-55 хвилин, в кінці увімкнути конвекцію для хрусткої скоринки.
Забудьте про плями від води, мильний наліт і дорогі засоби для скла. Усе, що вам потрібно - це те, що вже є на вашій кухні, передають Патріоти України. Знаменита TikTok-прибиральниця @jetlagremedy поділилась вірусним лайфхаком, який змушує душові дверц...
У літню пору вікна швидко вкриваються пилом і пилком - і замість панорамного краєвиду ви бачите лише брудні плями. Але експерти з прибирання поділилися унікальним секретом: звичайний чорний чай здатен на диво, передають Патріоти України. Так-так, дешев...