З яким м'ясом найкраще запікати картоплю - буде дуже соковитою та м'якою

Щоб запечена картопля не була сухою - в неї потрібно додати достатньо жиру. На цей випадок чудово підійдуть реберця. Вийде дуже ситна та смачна страва, якою ви зможете пригостити всю родину, передають Патріоти України.

Ідея приготування запеченої картоплі з реберцями опублікована на сторінці фудблогерки Ірини з нікомbrutsia в Instagram. М'ясо буде мати приємний золотистий колір, якщо додати до нього багато спецій, соєвий соус та гірчицю.

Інгредієнти:

  • 1 кг ребер зі свинини
  • 1 ст.л. діжонської гірчиці в зернах
  • 2 ст.л. соєвого соусу
  • 1 ст.л. соусу теріякі
  • 1 ч.л солі
  • 1 ч.л. перцю чорного меленого
  • 1 кг картоплі
  • 1 ч.л. солі
  • 1/2 ч.л. перцю чорного меленого

Спосіб приготування

1. Ребра нарізати на окремі шматочки та додати всі спеції та соуси.

2. Перемішати та маринувати у холодильнику 2 години.

3. Картоплю почистити та нарізати, посолити, поперчити.

4. Викласти ребра та картоплю у форму для запікання.

5. Готувати за температури 200 градусів 45-55 хвилин, в кінці увімкнути конвекцію для хрусткої скоринки.

Секрет господинь! Що зробити, щоб котлети не прилипали до сковороди

понеділок, 20 січень 2025, 9:12

При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...

Народні прикмети на 20 січня. Зимовий м'ясоїд. Традиції та забобони

понеділок, 20 січень 2025, 7:05

Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...