Щоб запечена картопля не була сухою - в неї потрібно додати достатньо жиру. На цей випадок чудово підійдуть реберця. Вийде дуже ситна та смачна страва, якою ви зможете пригостити всю родину, передають Патріоти України.
Ідея приготування запеченої картоплі з реберцями опублікована на сторінці фудблогерки Ірини з нікомbrutsia в Instagram. М'ясо буде мати приємний золотистий колір, якщо додати до нього багато спецій, соєвий соус та гірчицю.
Інгредієнти:
Спосіб приготування
1. Ребра нарізати на окремі шматочки та додати всі спеції та соуси.
2. Перемішати та маринувати у холодильнику 2 години.
3. Картоплю почистити та нарізати, посолити, поперчити.
4. Викласти ребра та картоплю у форму для запікання.
5. Готувати за температури 200 градусів 45-55 хвилин, в кінці увімкнути конвекцію для хрусткої скоринки.
Після ситної вечері немає нічого кращого, ніж завантажити всі брудні прибори у посудомийну машину, передають Патріоти України. Одним натисканням кнопки навіть найзабрудненіший посуд стає чистим та блискучим. Але, як з’ясувалося, більшість людей корис...
Схуднення - завдання не з легких. У кожного з нас свій шлях до заповітної мети, але суть завжди одна: дефіцит калорій. Тобто, ми маємо витрачати більше енергії, ніж отримуємо з їжею, передають Патріоти України з посиланням на ВВС. "Тоді організм почина...