Інтерпретацій приготування культового салату "Олів'є" існує надто багато. Традиційним і незмінним інгредієнтом завжди залишається огірок. Хтось додає його в замаринованому вигляді, а хтось – в сирому. Тому потрібно з'ясувати, з яким овочом салат вийде все ж смачнішим і кориснішим, та які ще компоненти додати, аби страва здивувала новим вишуканим смаком, передають Патріоти України.
Фудблогер nadiasamokh віддає перевагу свіжим огіркам. Також, замість курки чи ковбаси, додає слабосолену сьомгу. Салат виходить ніжним та дієтичним. Ідея опублікована на сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
"Олів’є" з вареною ковбасою від tanya_food_blog. В цьому рецепті інгредієнти традиційні, а огірок теж свіжий. Опубліковано на сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Щоб салат залишався смачним та ароматним навіть на другий день, цибулю варто замаринувати. Секретом поділились блогери з prostosma4no на сторінці вInstagram.Технологія приготування:
Пройдіть цей простий і водночас пізнавальний тест! Достатньо лише кількох секунд, щоб відкрити для себе приховані риси, про які ви навіть не здогадувалися, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Цей тест ґрунтується на ідеї, що те, що ви бачит...
Здоров’я серця - це основа довгого та активного життя, проте ми часто недооцінюємо його важливість. Харчування відіграє ключову роль у підтримці роботи серцево-судинної системи, адже кожен продукт, який ми обираємо, може або зміцнити, або нашкодити орг...