З якими огірками краще приготувати "Олів'є" – свіжими чи солоними: Поради фудблогерів

Інтерпретацій приготування культового салату "Олів'є" існує надто багато. Традиційним і незмінним інгредієнтом завжди залишається огірок. Хтось додає його в замаринованому вигляді, а хтось – в сирому. Тому потрібно з'ясувати, з яким овочом салат вийде все ж смачнішим і кориснішим, та які ще компоненти додати, аби страва здивувала новим вишуканим смаком, передають Патріоти України.

Фудблогер nadiasamokh віддає перевагу свіжим огіркам. Також, замість курки чи ковбаси, додає слабосолену сьомгу. Салат виходить ніжним та дієтичним. Ідея опублікована на сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

Сьомга слабосолона – 150 г
  • Картопля відварна – 3 шт
  • Морква – 1 шт
  • Яйця – 2 шт
  • Яйця – 3 шт
  • Огірок свіжий – 1 шт
  • Натуральний йогурт – 3 ст.л
  • Сіль перець – за смаком
  • Зелень – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Овочі відварити, нарізати кубиками.
  2. Сьомгу подрібнити
  3. Всі інгредієнти з'єднати в мисці.
  4. Додати сіль, перець і заправити йогуртом.

"Олів’є" з вареною ковбасою від tanya_food_blog. В цьому рецепті інгредієнти традиційні, а огірок теж свіжий. Опубліковано на сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

  • ковбаса варена
  • картопля
  • морква
  • яйця
  • цибуля
  • огірок свіжий
  • горошок свіжо-заморожений
  • сіль, перець
  • майонез

Спосіб приготування:

  1. Картоплю моркву та яйця відварити.
  2. Остудити, очистити та нарізати кубиком.
  3. Так само подрібнити цибулю та ковбасу.
  4. Поєднати всі інгредієнти, додати сіль, перець, горошок та майонез . Ретельно перемішати.

Щоб салат залишався смачним та ароматним навіть на другий день, цибулю варто замаринувати. Секретом поділились блогери з prostosma4no на сторінці вInstagram.Технологія приготування:

  1. Щоб замаринувати цибулю, її потрібно нарізаємо кубиками та залити окропом.
  2. Залишити на 5 хвилин.
  3. Кип'яток злити і додати вже холодну воду з оцтом в пропорції 1:1. Цибуля вийде хрумка та гостра.

Огородникам на замітку! Тільки без фанатизму: Чому потрібно видаляти нижнє листя у томатів

четвер, 26 травень 2022, 18:42

Городникам, які займаються вирощуванням помідорів, радять не тільки підгодовувати розсаду після висадки в ґрунт, а й уважно стежити за тим, щоб повітря вільно циркулювало між стеблами у нижній частині куща, передають Патріоти України. Для цього, як пиш...

Урожай на заздрість сусідам: Як приготувати два супердобрива для малини

четвер, 26 травень 2022, 14:37

Поласувати малиною влітку хочеться всім. Це смачно і корисно, а якщо урожай досить великий, то можна ще й на зиму зробити запаси. Щоб ягід було багато, потрібно розібратися, які добрива потрібні для малини, передають Патріоти України. В цілому, малина ...