З якими огірками краще приготувати "Олів'є" – свіжими чи солоними: Поради фудблогерів

Інтерпретацій приготування культового салату "Олів'є" існує надто багато. Традиційним і незмінним інгредієнтом завжди залишається огірок. Хтось додає його в замаринованому вигляді, а хтось – в сирому. Тому потрібно з'ясувати, з яким овочом салат вийде все ж смачнішим і кориснішим, та які ще компоненти додати, аби страва здивувала новим вишуканим смаком, передають Патріоти України.

Фудблогер nadiasamokh віддає перевагу свіжим огіркам. Також, замість курки чи ковбаси, додає слабосолену сьомгу. Салат виходить ніжним та дієтичним. Ідея опублікована на сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

Сьомга слабосолона – 150 г
  • Картопля відварна – 3 шт
  • Морква – 1 шт
  • Яйця – 2 шт
  • Яйця – 3 шт
  • Огірок свіжий – 1 шт
  • Натуральний йогурт – 3 ст.л
  • Сіль перець – за смаком
  • Зелень – за смаком

Спосіб приготування:

  1. Овочі відварити, нарізати кубиками.
  2. Сьомгу подрібнити
  3. Всі інгредієнти з'єднати в мисці.
  4. Додати сіль, перець і заправити йогуртом.

"Олів’є" з вареною ковбасою від tanya_food_blog. В цьому рецепті інгредієнти традиційні, а огірок теж свіжий. Опубліковано на сторінці в Instagram.

Інгредієнти:

  • ковбаса варена
  • картопля
  • морква
  • яйця
  • цибуля
  • огірок свіжий
  • горошок свіжо-заморожений
  • сіль, перець
  • майонез

Спосіб приготування:

  1. Картоплю моркву та яйця відварити.
  2. Остудити, очистити та нарізати кубиком.
  3. Так само подрібнити цибулю та ковбасу.
  4. Поєднати всі інгредієнти, додати сіль, перець, горошок та майонез . Ретельно перемішати.

Щоб салат залишався смачним та ароматним навіть на другий день, цибулю варто замаринувати. Секретом поділились блогери з prostosma4no на сторінці вInstagram.Технологія приготування:

  1. Щоб замаринувати цибулю, її потрібно нарізаємо кубиками та залити окропом.
  2. Залишити на 5 хвилин.
  3. Кип'яток злити і додати вже холодну воду з оцтом в пропорції 1:1. Цибуля вийде хрумка та гостра.

Народні прикмети на 23 листопада: Не забудьте посвятити хліб-сіль. Що не можна робити цього дня, щоб не відвернути щастя, а що варто здійснити

субота, 23 листопад 2024, 7:05

Православне свято 23 листопада за новим календарем (6 грудня за старим) - день пам'яті святителя Амфілохія. Також сьогодні поминають усіх, в Україні голодом заморенних. За юліанським календарем - день пам'яті апостолів від 70-ти - Іродіона, Ераста, Олі...

Творять дива! Названо продукти, які корисні для судин та допомагають уникнути хвороб

субота, 23 листопад 2024, 6:47

Правильне харчування допомагає зміцнити здоров’я серцево-судинної системи, судин та запобігти хворобам. Нутриціолог назвала корисні продукти, які мають бути у раціоні,. РБК-Україна (проект Styler) повідомляє про 20 продуктів харчування, які допомагають...