Інтерпретацій приготування культового салату "Олів'є" існує надто багато. Традиційним і незмінним інгредієнтом завжди залишається огірок. Хтось додає його в замаринованому вигляді, а хтось – в сирому. Тому потрібно з'ясувати, з яким овочом салат вийде все ж смачнішим і кориснішим, та які ще компоненти додати, аби страва здивувала новим вишуканим смаком, передають Патріоти України.
Фудблогер nadiasamokh віддає перевагу свіжим огіркам. Також, замість курки чи ковбаси, додає слабосолену сьомгу. Салат виходить ніжним та дієтичним. Ідея опублікована на сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
"Олів’є" з вареною ковбасою від tanya_food_blog. В цьому рецепті інгредієнти традиційні, а огірок теж свіжий. Опубліковано на сторінці в Instagram.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Щоб салат залишався смачним та ароматним навіть на другий день, цибулю варто замаринувати. Секретом поділились блогери з prostosma4no на сторінці вInstagram.Технологія приготування:
Відчуваєте провину, навіть якщо не зробили нічого поганого? Можливо, вами маніпулюють. Психологічні маніпулятори - майстри підривати вашу впевненість і змушувати сумніватися у власних почуттях та реакціях. Вони часто використовують особливі фрази, щоб ...
З роками наш мозок, як і все тіло, зазнає природних вікових змін. Те, що ми їмо зранку, може або підтримати його роботу, або пришвидшити старіння, передають Патріоти України. Правильно підібраний сніданок здатний живити нейрони, покращувати пам’ять та ...