Страва
проста і бюджетна. Готується така картопля не складно, але від вас
зажадає трохи вільного часу. Краще готувати таку картоплю у вихідний
день, коли є трохи вільного часу, і подавати до сімейного застілля, передають Патріоти України
Необхідні продукти:
200 грамів пшеничного борошна
500 грамів картоплі
200 мілілітрів молока
20 грамів вершкового масла
2 курячих яйця
сіль
рослинна олія
Починаємо приготування:
Картоплю відварюємо до готовності, а потім очищаємо від шкірки. Готову картоплю натираємо на дрібній тертці.
У
сотейник вливаємо молоко і додаємо вершкове масло з сіллю. Ставимо на
плиту і доводимо до кипіння. Всипаємо пшеничне борошно і добре
перемішуємо.
Знімаємо з плити і ретельно вимішуємо. Готове тісто охолоджуємо 10 хвилин і додаємо яйця. Все ретельно перемішуємо.
У масу додаємо картоплю і ще раз все ретельно перемішуємо.
У
сковороду наливаємо рослинну олію і нагріваємо. За допомогою чайної
ложки викладаємо на неї тісто і обсмажуємо з двох сторін до рум'яної
скоринки. Готову картоплю перекладаємо на паперовий рушник, щоб
позбутися від зайвого жиру. А потім подаємо до столу.
Помилка у виборі iPad коштує дорого — в кращому випадку доведеться миритися з повільною роботою, в гіршому — планшет припадатиме пилом на полиці. Лінійка 2025 року пропонує чотири моделі, кожна з яких є найкращою для своїх завдань, але абсолютно не під...
Як це може зашкодити очам - розповідає офтальмолог мережі «Новий Зір» Руслан Казбекович Тамбієв, лікар вищої категорії, офтальмохірург, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. У повсякденному житті ми рідко замислюємося, що часто перенавантажує...