Страва
проста і бюджетна. Готується така картопля не складно, але від вас
зажадає трохи вільного часу. Краще готувати таку картоплю у вихідний
день, коли є трохи вільного часу, і подавати до сімейного застілля, передають Патріоти України
Необхідні продукти:
200 грамів пшеничного борошна
500 грамів картоплі
200 мілілітрів молока
20 грамів вершкового масла
2 курячих яйця
сіль
рослинна олія
Починаємо приготування:
Картоплю відварюємо до готовності, а потім очищаємо від шкірки. Готову картоплю натираємо на дрібній тертці.
У
сотейник вливаємо молоко і додаємо вершкове масло з сіллю. Ставимо на
плиту і доводимо до кипіння. Всипаємо пшеничне борошно і добре
перемішуємо.
Знімаємо з плити і ретельно вимішуємо. Готове тісто охолоджуємо 10 хвилин і додаємо яйця. Все ретельно перемішуємо.
У масу додаємо картоплю і ще раз все ретельно перемішуємо.
У
сковороду наливаємо рослинну олію і нагріваємо. За допомогою чайної
ложки викладаємо на неї тісто і обсмажуємо з двох сторін до рум'яної
скоринки. Готову картоплю перекладаємо на паперовий рушник, щоб
позбутися від зайвого жиру. А потім подаємо до столу.
Повільне споживання їжі може стати важливим кроком на шляху до зниження ваги. Така звичка допомагає контролювати кількість споживаних калорій, що дозволяє ефективніше скинути до 10 кілограмів. РБК-Україна (проект Styler) також повідомляє про продукти, ...
Позашляховики витісняють класичні хетчбеки у сегменті сімейних авто. Причиною такого переходу стали їхні переваги в просторі, практичних функціях та доступності. Однак не всі моделі однаково надійні. Деякі автомобілі, незважаючи на сучасний дизайн і ви...