Страва
проста і бюджетна. Готується така картопля не складно, але від вас
зажадає трохи вільного часу. Краще готувати таку картоплю у вихідний
день, коли є трохи вільного часу, і подавати до сімейного застілля, передають Патріоти України
Необхідні продукти:
200 грамів пшеничного борошна
500 грамів картоплі
200 мілілітрів молока
20 грамів вершкового масла
2 курячих яйця
сіль
рослинна олія
Починаємо приготування:
Картоплю відварюємо до готовності, а потім очищаємо від шкірки. Готову картоплю натираємо на дрібній тертці.
У
сотейник вливаємо молоко і додаємо вершкове масло з сіллю. Ставимо на
плиту і доводимо до кипіння. Всипаємо пшеничне борошно і добре
перемішуємо.
Знімаємо з плити і ретельно вимішуємо. Готове тісто охолоджуємо 10 хвилин і додаємо яйця. Все ретельно перемішуємо.
У масу додаємо картоплю і ще раз все ретельно перемішуємо.
У
сковороду наливаємо рослинну олію і нагріваємо. За допомогою чайної
ложки викладаємо на неї тісто і обсмажуємо з двох сторін до рум'яної
скоринки. Готову картоплю перекладаємо на паперовий рушник, щоб
позбутися від зайвого жиру. А потім подаємо до столу.
Токсичні люди часто маскуються під друзів або колег, але їх видають певні слова та фрази, передають Патріоти України. 1. «Це твоя вина»
Вони перекладають відповідальність на інших, аби маніпулювати ситуацією. 2. «Я просто жартую»
Це виправдання для о...
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі
Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...