
Картопля фрі - одна з тих страв, які обожнюють всі діти та багато дорослих, але яка через фритюр є далеко не найкориснішою. Врятувати улюблений гарнір можна духовкою та безпрограшним поєднанням часнику і пармезану, передають Патріоти України.
Звичайно, картопля з духовки буде не такою хрусткою, як смажена у фритюрі, але пармезан надасть їй іншої не менш приємної текстури. Окрім того, ви можете замінити часник на будь-яку іншу приправу, змінюючи смаки.
Інгредієнти:
Приготування:
Вершкове масло - базовий продукт на кухні, але саме з ним найчастіше трапляються розчарування. На полиці воно виглядає однаково, а вдома раптом виявляється без смаку чи з дивною консистенцією. Щоб не переплачувати за підробку, варто знати кілька прости...
Кава роками вважалася напоєм, який може шкодити серцю, особливо людям із порушеннями ритму. Однак нове дослідження, представлене на науковій сесії Американської асоціації серця, змушує переглянути ці уявлення, передають Патріоти України. Кардіолог Дмит...