Картопля фрі - одна з тих страв, які обожнюють всі діти та багато дорослих, але яка через фритюр є далеко не найкориснішою. Врятувати улюблений гарнір можна духовкою та безпрограшним поєднанням часнику і пармезану, передають Патріоти України.
Звичайно, картопля з духовки буде не такою хрусткою, як смажена у фритюрі, але пармезан надасть їй іншої не менш приємної текстури. Окрім того, ви можете замінити часник на будь-яку іншу приправу, змінюючи смаки.
Інгредієнти:
Приготування:
Редиска – одна з перших культур, які висівають навесні. Але навіть досвідчені городники нерідко стикаються з проблемою стрілкування, коли замість соковитого коренеплоду рослина витягується вгору. У такому разі редиска стає твердою, волокнистою, гіркою ...
Чому ін’єкційні препарати (ботулотоксини, гіалуронова кислота, філери, біоревіталізанти тощо), потрапляють не туди, куди мали б, та чому можують призвести до незворотної втрати зору, розповів офтальмолог вищої категорії, офтальмохірург, кандидат медичн...