З такою намазкою зі скумбрії канапе розлітаються за 5 хвилин

Якщо ви любите скумбрію, але просто риба вам вже приїлася, є інший варіант її споживати. Зробіть з неї смачну намазку. Такі бутерброди можна навіть на святковий стіл подати, передають Патріоти України.

Інгредієнти

Потрібні такі:

  • скумбрія — 1 шт.;
  • крем-сир — 180 г;
  • лимон — 1 шт.;
  • вершковий хрін — 2 ст.л.

Як приготувати

Скумбрію солону або копчену потрібно розібрати на філе. Наріжте шматочками та покладіть в блендер. Зробіть з неї, крем-сиру, хріну та лимонного соку однорідний паштет.

В ньому є все, що добре смакує: вершкова консистенція, смак риби, гострота від хріну. Намастіть на тости чи свіжий хліб. Смачного!

Чи потрібно мити гречку перед варінням чи обсмажуванням

понеділок, 24 червень 2024, 16:12

Господині поділяються на три типи. Представниці першої групи ніколи не промивають гречку, посилаючись на поради виробників, передають Патріоти України. Інші кулінари «обробляють» крупу водою лише перед варінням, а ось до обсмажування вони цього не робл...

Як приготувати омлет, що не опадає -хитрість кухарів

понеділок, 24 червень 2024, 15:20

У більшості людей найтепліші кулінарні спогади пов’язані зі стравами, які готували бабусі чи кухарі у дитячому садку, передають Патріоти України. Часто господині намагаються відтворити на домашній кухні такий самий омлет, як колись їли або бачили в дит...