Якщо ви любите скумбрію, але просто риба вам вже приїлася, є інший варіант її споживати. Зробіть з неї смачну намазку. Такі бутерброди можна навіть на святковий стіл подати, передають Патріоти України.
Потрібні такі:
Скумбрію солону або копчену потрібно розібрати на філе. Наріжте шматочками та покладіть в блендер. Зробіть з неї, крем-сиру, хріну та лимонного соку однорідний паштет.
В ньому є все, що добре смакує: вершкова консистенція, смак риби, гострота від хріну. Намастіть на тости чи свіжий хліб. Смачного!
Не всі каструлі підходять для приготування їжі. Обираючи ємність, важливо враховувати матеріал, з якого він виготовлений. Це стосується зокрема алюмінієвого посуду, який все ще часто використовується на кухнях завдяки своїй довговічності та зручності. ...
Важливим етапом святкування Нового року завжди було позбавлення від усього непотрібного. Ще наші предки вірили, що так ви ніби "звільняєте" місце для добробту та щастя, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Новий рік для багатьох людей є не п...