18 березня 2024 року починається Великий Пост, тому настав час поповнити свою кулінарну книгу смачними та простими рецептами, які не містять продукти тваринного походження, передають Патріоти України.
Ситний збалансований обід з високим вмістом білка можна приготувати із червоної сочевиці та овочів. Котлетки із сочевиці мають дуже цікавий смак. Така страва урізноманітнить щоденне пісне меню, інформує Ukr.Media.
Інгредієнти:
Приготування:
Попередньо промийте та замочіть червону сочевицю на кілька годин. У великій мисці з'єднайте нашатковану капусту, натерту солодку картоплю, подрібнені цибулю та часник, натертий свіжий імбир. Додайте до овочів розпушувач, усі спеції та добре перемішайте інгредієнти.
Обсмажте овочі в невеликій кількості олії, в процесі приготування овочів додайте до сковороди сочевицю. Продовжуйте обсмажувати до готовності сочевиці.
Зніміть сковороду з вогню та додайте до інгредієнтів сік половини лимона та подрібнену зелень петрушки. Додайте до інгредієнтів панірувальні сухарі та ретельно перемішайте.
З отриманої маси сформуйте невеликі биточки або котлетки і обсмажте їх у розпеченій олії з двох сторін до золотистої скоринки. Подавайте ситну та неймовірно смачну страву до столу гарячими.
Дослідження показали, що самки собак "оцінюють своїх господарів набагато суворіше, ніж самці". Британський ветеринар Алекс Кроу у своєму новому відео у TikTok розповів, що собаки жіночої статі частіше оцінюють рівень компетентності свого господаря, пер...
Отруєння полуницею, обробленою хімікатами (наприклад, пестицидами або нітратами), може проявитися вже через 30 хвилин – 2 години після вживання. Перші симптоми залежать від виду хімікатів, але найпоширеніші такі, передають Патріоти України..