Пельмені потребують затрат часу, але вони неймовірно смачні. Мало хто зможе відмовитися від порції з ними. Переважно роблять акцент на фарші, а тісто роблять прісним. Але є кулінарний секрет покращення смаку. Пельмені будуть збирати найкращі слова вдячності та подяки, передають Патріоти України.
В класичній рецептурі потрібно замінити лише один інгредієнт. Якщо до цього часу ви робили тісто на воді, замініть його на молоко. Додайте в нього 0,5 ч.л. солі.
Борошно потрібно просіяти. Знадобиться приблизно 350 г. Змішайте його з молоком, щоб вийшло туге тісто. Змастіть його трохи олією, накрийте плівкою. Поставте в тепле місце на 40 хвилин. Коли тісто відстоїться, можна переходити до ліплення. Пельмені будуть дуже смачні. Можливо, тепер це буде й ваш лайфхак. Смачного!
Ніацин (вітамін B3), відомий як вітамін для енергії та шкіри, дедалі частіше привертає увагу вчених як важлива підтримка для печінки. Нові дослідження показують: він може допомагати запобігати та сповільнювати розвиток жирової хвороби печінки - як у лю...
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...