Пельмені потребують затрат часу, але вони неймовірно смачні. Мало хто зможе відмовитися від порції з ними. Переважно роблять акцент на фарші, а тісто роблять прісним. Але є кулінарний секрет покращення смаку. Пельмені будуть збирати найкращі слова вдячності та подяки, передають Патріоти України.
В класичній рецептурі потрібно замінити лише один інгредієнт. Якщо до цього часу ви робили тісто на воді, замініть його на молоко. Додайте в нього 0,5 ч.л. солі.
Борошно потрібно просіяти. Знадобиться приблизно 350 г. Змішайте його з молоком, щоб вийшло туге тісто. Змастіть його трохи олією, накрийте плівкою. Поставте в тепле місце на 40 хвилин. Коли тісто відстоїться, можна переходити до ліплення. Пельмені будуть дуже смачні. Можливо, тепер це буде й ваш лайфхак. Смачного!
Згідно з результатами нового дослідження, близькість із партнером може сприяти швидшому загоєнню ран. А ще подібного ефекту можна досягти, просто обмінюючись компліментами зі своєю другою половинкою. Дослідження опубліковано в журналі JAMA Psychiatry, ...
Восени й узимку в домівках часто підвищується вологість: запотівають вікна, з’являється затхлий запах і темні сліди на стінах. Усе це свідчить про проблеми з вентиляцією та ризик розвитку цвілі, передають Патріоти України. Темні сірі, чорні або зеленув...