Пельмені потребують затрат часу, але вони неймовірно смачні. Мало хто зможе відмовитися від порції з ними. Переважно роблять акцент на фарші, а тісто роблять прісним. Але є кулінарний секрет покращення смаку. Пельмені будуть збирати найкращі слова вдячності та подяки, передають Патріоти України.
В класичній рецептурі потрібно замінити лише один інгредієнт. Якщо до цього часу ви робили тісто на воді, замініть його на молоко. Додайте в нього 0,5 ч.л. солі.
Борошно потрібно просіяти. Знадобиться приблизно 350 г. Змішайте його з молоком, щоб вийшло туге тісто. Змастіть його трохи олією, накрийте плівкою. Поставте в тепле місце на 40 хвилин. Коли тісто відстоїться, можна переходити до ліплення. Пельмені будуть дуже смачні. Можливо, тепер це буде й ваш лайфхак. Смачного!
Щоб тримати сантехніку завжди у чистому, майже новому, стані є безліч засобів, як від промислових виробників, так й від людей, які займаються прибиранням професійно, але використовують природні матеріали та неагресивні засоби чищення. Так експерти клін...
Насправді, невеликі коливання маси тіла – це цілком природне і фізіологічне явище. Воно не є свідченням провалу чи регресу. Вага змінюється щодня під впливом десятків чинників – від вмісту води в організмі до стану травлення чи інтенсивності фізичних н...