З таким тістом пельмені будуть найсмачнішими - весь секрет в одному компоненті

Пельмені потребують затрат часу, але вони неймовірно смачні. Мало хто зможе відмовитися від порції з ними. Переважно роблять акцент на фарші, а тісто роблять прісним. Але є кулінарний секрет покращення смаку. Пельмені будуть збирати найкращі слова вдячності та подяки.

Подробиці

В класичній рецептурі потрібно замінити лише один інгредієнт. Якщо до цього часу ви робили тісто на воді, замініть його на молоко. Додайте в нього 0,5 ч.л. солі.

Борошно потрібно просіяти. Знадобиться приблизно 350 г. Змішайте його з молоком, щоб вийшло туге тісто. Змастіть його трохи олією, накрийте плівкою. Поставте в тепле місце на 40 хвилин.

Коли тісто відстоїться, можна переходити до ліплення. Пельмені будуть дуже смачні. Можливо, тепер це буде й ваш лайфхак. Смачного!

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.