
Пельмені потребують затрат часу, але вони неймовірно смачні. Мало хто зможе відмовитися від порції з ними. Переважно роблять акцент на фарші, а тісто роблять прісним. Але є кулінарний секрет покращення смаку. Пельмені будуть збирати найкращі слова вдячності та подяки.
В класичній рецептурі потрібно замінити лише один інгредієнт. Якщо до цього часу ви робили тісто на воді, замініть його на молоко. Додайте в нього 0,5 ч.л. солі.
Борошно потрібно просіяти. Знадобиться приблизно 350 г. Змішайте його з молоком, щоб вийшло туге тісто. Змастіть його трохи олією, накрийте плівкою. Поставте в тепле місце на 40 хвилин.
Коли тісто відстоїться, можна переходити до ліплення. Пельмені будуть дуже смачні. Можливо, тепер це буде й ваш лайфхак. Смачного!
Зими в Україні бувають суворими, а відключення електрики можуть залишити будинок холодним. Експерти радять кілька простих способів, які допоможуть зберегти тепло навіть без опалення, передають Патріоти України. Експерти наголошують: навіть під час трив...
Накип у чайнику - проблема, з якою стикається кожна господиня. Він не лише псує смак води та напоїв, а й значно скорочує термін служби самого чайника, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Більшість магазинних засобів містять агресивну хімію...