
Смажена картопля майже ідеальна страва. Її легко готувати та всі люблять. А зробити її ще кращою можна за допомогою одного просто інгредієнта. Про нього всі знають, але іноді забувають його додавати. Не втрачайте можливості смачно поїсти, а про секретний та відомий інгредієнт читайте далі.
Геніально, коли хтось вигадав додати до смаженої картоплі просто один зубчик часнику. Він робить феєричний аромат та смак. Навіть важко уявити смажену картоплю без нього.
Часник можна натерти або дуже дрібно порізати ножем. Додавати потрібно наприкінці готування. Обережно перемішайте з ним вже готову картоплю та зніміть з плити, щоб він не підгорів.
Іноді до картоплі додають цибулю, але порівняно з часником вона дещо програє в смакових властивостях. Краще з нею зробити смачний овочевий салат.
Домогосподарства, які намагаються зекономити на рахунках за електроенергію, попередили, що вимикати Wi-Fi-роутер на ніч - не найкраща ідея. Експерти пояснюють, що така "економія" може обернутися повільнішим інтернетом, додатковими витратами та навіть р...
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.