Смажена картопля майже ідеальна страва. Її легко готувати та всі люблять. А зробити її ще кращою можна за допомогою одного просто інгредієнта. Про нього всі знають, але іноді забувають його додавати. Не втрачайте можливості смачно поїсти, а про секретний та відомий інгредієнт читайте далі.
Геніально, коли хтось вигадав додати до смаженої картоплі просто один зубчик часнику. Він робить феєричний аромат та смак. Навіть важко уявити смажену картоплю без нього.
Часник можна натерти або дуже дрібно порізати ножем. Додавати потрібно наприкінці готування. Обережно перемішайте з ним вже готову картоплю та зніміть з плити, щоб він не підгорів.
Іноді до картоплі додають цибулю, але порівняно з часником вона дещо програє в смакових властивостях. Краще з нею зробити смачний овочевий салат.
Оселедець - один з найулюбленіших продуктів на столі українців. Його додають до салатів, подають із цибулею, картоплею чи просто як закуску. Але не кожен такий продукт у магазині є безпечним. Який оселедець краще оминати та як вибрати гарний - читайте ...
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...