З цим рецептом кожен зможе стати виноробом! Як приготувати домашнє малинове вино

Мало того що треба наїстися ягід на весь рік вперед, так ще і заготовки на зиму зробити. Компоти, варення, желе, заморожені ягоди - варіантів маса. Ось що робити, якщо всіх цих заготовок вже повна комора, а ягоди все ще є? Ми пропонуємо приготувати домашнє малинове вино. Домашнє вино з малини, зазначають Патріоти України

Інгредієнти:

  • 600 гр малини
  • 500 гр цукру
  • 1 л води

Приготування:

  1. Спочатку підготуй ягоди малини. Їх не треба мити, але обов'язково потрібно перебрати, видаливши всю гниль. Після розімни ягоди до стану пюре і переклади в чисту суху банку. Налий туди 700 мл води і насип 300 г цукру, ретельно перемішай. Ємність повинна бути заповнена не більше ніж на 70 %Для процесу приготування вина тобі ще знадобляться медичні рукавички. Проколи голкою один з пальців рукавички і одягни її на банку з малиною, потім постав ємність в тепле місце на 10 днів. Бажано щодня знімати рукавичку і помішувати суміш чистою дерев'яною паличкою.
  2. Після закінчення 10 днів суміш потрібно процідити, ягоди віджати і викинути м'якоть. В окремій ємності змішай 100 г цукру і 300 мл води. Отриманий сироп часткою в заграв малиновий сік. Знову одягни рукавичку на банку, через три дні відлий з банки трохи соку і додай ще 100 г цукру.
  3. Тепер знову одягни рукавичку на банку і залиш бродити. Вино з малини буде бродити від 25 до 60 днів. У цей період чіпати вино не потрібно. Зрозуміти, що бродіння закінчилося, дуже просто: на дні банки з'явиться осад, напій посвітлішає, а рукавичка почне здуватися. Вино майже готове.

Тепер рідину потрібно перелити в нову ємність, в якій вона і буде зберігатися. Пляшки або банки обов'язково герметично закрити кришкою і поставте в прохолодне місце. Тепер твій сонячний напій готовий, можна знімати пробу.

Тепер ти знаєш, як приговати домашнє вино з малини. Це вино на смак як саме літо: солодке і хмільне. Малина дає неповторний аромат і присмак, від цього напій і стає унікальним. Такий продукт точно пройде всі перевірки на якість. Рецепт же простий навіть для новачків у приготуванні домашнього алкоголю. Спробуй себе в цій справі!

Джерело: Ukr.Media

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...