
Дієтологи повторюють, що картопля "в мундирі" - це найздоровіший спосіб приготування цього овоча. Але багато хто вважає, що така страва не смачна. Виявляється, треба просто знати, як її правильно варити, передають Патріоти України.
Щоб картопля в мундирі мала неймовірний смак, треба додавати до каструлі під час варіння деякі продукти.
Налийте до каструлі воду і доведіть її до кипіння. Щойно на поверхні рідини почнуть з'являтися бульбашки, киньте кілька зубчиків очищенного часнику та стебла кропу (саме стебла — найароматніші).
Лише після цього викладайте до каструлі помиту картоплю. Не забудьте за п'ять хвилин до готовності посолити страву й кинути лавровий лист.
Щойно овочі зваряться, одразу вибирайте їх з води, щоб остудити. Тоді бульби почистяться дуже швидко і просто.
Гарнір із картоплі в мундирі буде набагато апетитнішим, якщо перед подаванням до столу облити його спеціальною заправкою з оливкової олії, подрібненого часнику і нарізаного кропу.
Як зварити картоплю в мундирі в мікрохвильовці / Фото: pixabay.com
Щоб не мати клопіт на кухні під час приготування цієї страви, можна використати мікрохвильову піч. Правила готування доволі прості:
Щойно час мине, вибирайте картоплю — і можете одразу братися до дегустації страви. Таке приготування потребує мінімум часу ф зусиль.
Святковий період часто дарує нам радість, але одночасно може виснажувати емоційно та фізично. Після інтенсивних тижнів підготовки та численних зустрічей багато людей помічають підвищений рівень стресу та втому, передають Патріоти України. Організм у та...
Хочете на хвилинку відволіктися та дізнатися про себе щось нове? Пропонуємо цікавий психологічний тест: погляньте на зображення і відповідайте, що ви помітили першим. Ваш вибір багато розповість про ваш характер, риси особистості та навіть ставлення до...