Дієтологи повторюють, що картопля "в мундирі" - це найздоровіший спосіб приготування цього овоча. Але багато хто вважає, що така страва не смачна. Виявляється, треба просто знати, як її правильно варити, передають Патріоти України.
Щоб картопля в мундирі мала неймовірний смак, треба додавати до каструлі під час варіння деякі продукти.
Налийте до каструлі воду і доведіть її до кипіння. Щойно на поверхні рідини почнуть з'являтися бульбашки, киньте кілька зубчиків очищенного часнику та стебла кропу (саме стебла — найароматніші).
Лише після цього викладайте до каструлі помиту картоплю. Не забудьте за п'ять хвилин до готовності посолити страву й кинути лавровий лист.
Щойно овочі зваряться, одразу вибирайте їх з води, щоб остудити. Тоді бульби почистяться дуже швидко і просто.
Гарнір із картоплі в мундирі буде набагато апетитнішим, якщо перед подаванням до столу облити його спеціальною заправкою з оливкової олії, подрібненого часнику і нарізаного кропу.
Як зварити картоплю в мундирі в мікрохвильовці / Фото: pixabay.com
Щоб не мати клопіт на кухні під час приготування цієї страви, можна використати мікрохвильову піч. Правила готування доволі прості:
Щойно час мине, вибирайте картоплю — і можете одразу братися до дегустації страви. Таке приготування потребує мінімум часу ф зусиль.
Здорове харчування має забезпечувати організм усіма необхідними поживними речовинами у збалансованому співвідношенні, передають Патріоти України. Проте не всі популярні дієти відповідають цим вимогам. Відомий дієтолог доктор Барек Кульчинський на своє...
Холодильник - незамінний герой кухні: він зберігає продукти свіжими, економить час і знижує ризик псування їжі. Але не все потребує холоду! Деякі продукти, якщо їх помістити в холодильник, можуть не лише втратити смак, а й стати потенційно небезпечними...