До якості продуктів завжди слід ставитись уважно. Вживати несвіже або зіпсоване м’ясо дуже небезпечно - воно може містити бактерії, що викликають блювання, діарею та пропасницю. Є один простий спосіб перевірити натуральність м’яса навіть не відходячи від каси, передають Патріоти України.
Для початку візьміть шматочок фольги розміром 10 на 10 та зубочистку. Попросіть продавця відрізати маленький шматочок від шматка м’яса. Надягніть його на зубочистку і тримайте над фольгою. Цей шматочок м’яса слід підпалити.
Натуральне м’ясо горітиме з країв приблизно через 15 секунд, з’явиться легкий димок і характерний запах шашлику.
Неякісне м’ясо точно не пахне шашликом. Від нього йтиме запах хімічних добавок. Також з неякісного м’яса обов’язково при горінні виділятиметься сік темного кольору, він буде пузиритися і навіть трохи пінитися.
Весь цей процес триватиме близько 30 секунд. За цей час ви можете зрозуміти: перед вами натуральне м’ясо чи хімічний "муляж".
Кімнатні рослини з великим гладеньким листям корисно натирати шкірочкою з банана, адже вона містить калій, кальцій, азот, магній та інші поживні речовини, передають Патріоти України. Можна зробити настоянку для вазонів. Для цього шкірку 1 банана залива...
На які проблеми зі здоров’ям можуть вказувати сухі губи, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо проблема сухості губ не минає протягом декількох днів, а також супроводжується іншими симптомами — спрагою, слабкістю й лущенням шкіри, лікарі...