
До якості продуктів завжди слід ставитись уважно. Вживати несвіже або зіпсоване м’ясо дуже небезпечно - воно може містити бактерії, що викликають блювання, діарею та пропасницю. Є один простий спосіб перевірити натуральність м’яса навіть не відходячи від каси, передають Патріоти України.
Для початку візьміть шматочок фольги розміром 10 на 10 та зубочистку. Попросіть продавця відрізати маленький шматочок від шматка м’яса. Надягніть його на зубочистку і тримайте над фольгою. Цей шматочок м’яса слід підпалити.
Натуральне м’ясо горітиме з країв приблизно через 15 секунд, з’явиться легкий димок і характерний запах шашлику.
Неякісне м’ясо точно не пахне шашликом. Від нього йтиме запах хімічних добавок. Також з неякісного м’яса обов’язково при горінні виділятиметься сік темного кольору, він буде пузиритися і навіть трохи пінитися.
Весь цей процес триватиме близько 30 секунд. За цей час ви можете зрозуміти: перед вами натуральне м’ясо чи хімічний "муляж".
27 жовтня за новим церковним календарем (9 листопада за старим) - день пам'яті преподобного Нестора Літописця Печерського, у народі - Несторів день. За старим стилем - день пам'яті мучеників Назарія, Гервасія і Протасія, мучениці Параскеви Сербської та...
Павуки з'являються у будинку, тому що там є їжа, комфортна температура та вологість. Звісно, їхня поява не тішить господарів, передають Патріоти України. Щоб позбутися непроханих гостей, потрібно підтримувати чистоту, видаляти павутиння, закривати щіли...