До якості продуктів завжди слід ставитись уважно. Вживати несвіже або зіпсоване м’ясо дуже небезпечно - воно може містити бактерії, що викликають блювання, діарею та пропасницю. Є один простий спосіб перевірити натуральність м’яса навіть не відходячи від каси, передають Патріоти України.
Для початку візьміть шматочок фольги розміром 10 на 10 та зубочистку. Попросіть продавця відрізати маленький шматочок від шматка м’яса. Надягніть його на зубочистку і тримайте над фольгою. Цей шматочок м’яса слід підпалити.
Натуральне м’ясо горітиме з країв приблизно через 15 секунд, з’явиться легкий димок і характерний запах шашлику.
Неякісне м’ясо точно не пахне шашликом. Від нього йтиме запах хімічних добавок. Також з неякісного м’яса обов’язково при горінні виділятиметься сік темного кольору, він буде пузиритися і навіть трохи пінитися.
Весь цей процес триватиме близько 30 секунд. За цей час ви можете зрозуміти: перед вами натуральне м’ясо чи хімічний "муляж".
Учені здійснили дослідження і з’ясували, що саме кофеїн робить із нашим мозком під час сну. Про це пише видання Science Alert, передають Патріоти України. Дослідники встановили, що кофеїн впливає на повільні коливання електричної активності, які вчені ...
10 червня за новим календарним стилем (23 червня - за старим) - день пам'яті священномученика Тимофія, єпископа Пруського. У народі день отримав назву Знамення Тимофія. 10 червня за старим календарним стилем - день пам'яті преподобного Микити сповідник...