Апетитне біло-рожеве сало - смачний поживний продукт та національний символ української кухні! Цей продукт люблять майже всі - від найменших до наших дідусів і бабусь. Вживають його у різних видах: від смаженого та копченого до засоленого сала і навіть вареного, передають Патріоти України.
Хочеться принести з ринку найсмачніше сало, але здається, що вибрати цей продукт ціла наука. Але з цим завданням може впоратися кожен, якщо уважно поставиться до вибору продукту. У це складно повірити, але вибрати на ринку смачне сало для засолювання можна за допомогою звичайного сірника. Разом з Рixelinform розповідаємо про корисний лайфхак.
Щоб визначити, свіже сало чи ні, просто проткніть його сірником або зубочисткою. Якщо сірник легко входить у сало – воно свіже, можна сміливо купувати. А от якщо сірник застряє в салі – краще відмовтеся від покупки такого продукту.
Зверніть ретельну увагу також на шкірку сала – краще купувати продукт із тоненькою шкіркою. До речі, якщо вона легко проколюється сірником, це теж говорить про високу якість продукту.
Наші руки можуть розповісти про багато - не лише про вік чи стиль життя, а й про стан здоров’я. Зовнішній вигляд шкіри, нігтів і суглобів часто сигналізує про різні хвороби або нестачу важливих вітамінів і мінералів. Як розпізнати ці проблеми - далі у ...
На перший погляд всі котячі лапки на ілюстрації виглядають однаково. Але одна з них - особлива. Чи зможеш її знайти? Цей візуальний тест - не просто забава. Це тренування для мозку, яке покращує концентрацію, увагу до деталей і навіть пам’ять,, передаю...