
Українцям у супермаркетах доволі часто продають фальсифікати масла та просто неякісна продукція. Проте спожвачі мають змогу самостійно розпізнати, чи справжнє масло вони купують, передають Патріоти України.
Як розпізнати, чи справжнє масло?
Домашні способи розпізнати підроблене масло
Якщо після розтоплення масла на сковороді в жовтій рідині плавають білі або світло-жовті грудки, велика ймовірність того, що до складу додані рослинні жири. Справа в тому, що такі продукти мають температуру плавлення до 3-х разів вище, ніж у вершкового масла. Розчинений продукт є тваринним жиром, а "плями", що плавають у ньому, є гідрогенізованою олією.
Перевірити справжність продукту також можна за його зовнішнім виглядом після виймання з холодильника. Масло має бути твердим і важко намазуватися на хліб. Якщо воно легко намазується – це ознака того, що ми маємо справу з підробкою.
Яйця - дуже смачний, корисний і цінний продукт, який фахівці рекомендують їсти щодня. З них можна приготувати смачну яєчню, а також омлети, салати, і просто зварити яйця пашот, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz розповідає, чому не можна збе...
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...