Один із старих рецептів, коли в магазині часто можна було надміру купити бублики, а все інше було в дефіциті, передають Патріоти України.
Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:
Картоплю відварюємо і перетворюємо на пюре зі шматочком вершкового масла.
Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо на олії, додаємо фарш, солимо і перчимо, додаємо спеції за смаком, обсмажуємо до готовності. Остуджуємо.
Бублики замочуємо у молоці, але можна у воді, вершках. Замочуємо недовго, щоб бублики не розлізлися.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо бублики.
З маси робимо кульки і укладаємо всередину кожного бублика пюре, потім фарш і обсипаємо все тертим сиром.
Запікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин.
Перед подачею посипаємо зеленню. Можна ще зробити сметанний соус із кропу та часнику. Біляші м’які, ситні, готуються набагато швидше, ніж класичні.
Питання про те, де зберігати яйця, роками викликає суперечки. Хоча одні стверджують, що найкращий спосіб зберегти їх свіжими - це тримати у холодильнику, інші вважають, що зберігання яєць у шафі, шухляді або просто на кухонній стільниці допомагає їм за...
У світі, де кохання часто ідеалізують, ми звикли думати, що воно приносить лише щастя та натхнення, передають Патріоти України. Але реальність інша: навіть найкращі стосунки вимагають зусиль, терпіння, розуміння й уміння приймати чужі слабкості. Багат...