За смаком, як біляші! Як приготувати смачну гарячу страву з бубликів, фаршу та картопляного пюре

Один із старих рецептів, коли в магазині часто можна було надміру купити бублики, а все інше було в дефіциті, передають Патріоти України.

Для приготування вам потрібні такі інгредієнти:

  • фарш, 400 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • картопля, 4 шт;
  • бублики, 10 шт;
  • молоко, 4 ст.л;
  • сіль, перець спеції;
  • вершкове масло, 30 г;
  • сир, 100 г.
  • Процес приготування

Картоплю відварюємо і перетворюємо на пюре зі шматочком вершкового масла.

Цибулю ріжемо кубиком і обсмажуємо на олії, додаємо фарш, солимо і перчимо, додаємо спеції за смаком, обсмажуємо до готовності. Остуджуємо.

Бублики замочуємо у молоці, але можна у воді, вершках. Замочуємо недовго, щоб бублики не розлізлися.

Деко застеляємо пергаментом і викладаємо бублики.

З маси робимо кульки і укладаємо всередину кожного бублика пюре, потім фарш і обсипаємо все тертим сиром.

Запікаємо при 180 градусах близько 15 хвилин.

Перед подачею посипаємо зеленню. Можна ще зробити сметанний соус із кропу та часнику. Біляші м’які, ситні, готуються набагато швидше, ніж класичні.

ТОП-3 секрети ідеальних дерунів - хитрощі досвідчених кулінарів

четвер, 21 листопад 2024, 18:14

Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...

А ви це знали? Чи потрібно знімати пінку з м'яса під час варіння

четвер, 21 листопад 2024, 16:56

Якщо ви хоча б раз готували бульйон з м'ясом, ви помічали, що на поверхні води з'являється пінка. Одні її знімають, інші залишають як є. Тож давайте розбиратися, чи потрібно прибирати пінку з м'яса під час варіння, передають Патріоти України з посиланн...