"Забере" зайві роки! Модний френч манікюр 2022 з колосальним омолоджувальним ефектом (фото)

Гарний манікюр може вмить змінити ваш образ і додати йому родзинку - в цьому переконалися багато жінок. Але також за допомогою дизайну нігтів можна візуально виглядати молодшою, і цей момент не можна недооцінювати, передають Патріоти України.

Річ у тім, що ви можете зробити стильну омолоджувальну стрижку і макіяж, який вмить позбавляє від зайвих років. Але всі зусилля в боротьбі з підступним часом можуть зійти нанівець, якщо не враховувати руки.

Ми сьогодні розповімо вам про те, який манікюр робить руки молодшими. Як правило, всі ці дизайни нігтів пов'язує мінімалістичний характер і нюдова основа. При цьому візерунки обов'язково присутні - вони витончені та стримані.

Який манікюр омолоджує

Подвійний французький манікюр

Тільки не поспішайте - тут головне не переборщити і правильно підібрати відтінки, які між собою гармонійно і м'яко поєднуватимуться. В основі цього манікюру нюдовий лак, а кінчики роблять двоколірними. І для того, щоб нігті зіграли вам на руку й візуально омолоджували, ці кінчики потрібно пофарбувати ніжними пастельними лаками. У 2022 році такий френч манікюр у тренді, тому сміливо беріть його на озброєння.

Антивіковий манікюр 2022 з завитками

Короткий шлях до омолодження рук лежить також через кольорові завитки. При цьому для кращого ефекту потрібно використовувати не яскраві лаки і створювати контрастні комбінації, а світлі або нейтральні. Як базу використовуйте нюдові лаки. В результаті ваші нігті виглядатимуть стильно, молодо і витончено.

Перевернутий френч 2022

Французький манікюр, який виглядає як класичний, і водночас присутня тонка яскрава смужка біля кутикули, теж відмінно омолоджує образ. Завдяки своїй простоті він допомагає стилізувати і згладити всі риси ваших рук, зміщуючи акценти.

Омолоджувальний манікюр омбре

Ще один з дизайнів нігтів, який може допомогти вам виглядати молодшою – це модний манікюр 2022 омбре. З цим завданням він справляється майже миттєво. Звичайно, хитрість досягнення омолоджувального ефекту полягає в тому, щоб уникати занадто інтенсивних кольорів або занадто контрастних поєднань.

Кольоровий френч манікюр 2022

Цей варіант манікюру - ще один барвистий спосіб візуально зробити руки і образ молодшими. Пофарбуйте нігті прозорим або нюдовим лаком, а кінчики – лаком якогось одного відтінку. Також можна "подарувати" кожному нігтю свій колір – в будь-якому разі колосальний омолоджувальний ефект вас приємно здивує.


Це така смакота! Як приготувати салат з картоплі за 5 хвилин

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

Салат з картоплі - це завжди смачне рішення використати овоч у новій інтерпретації. Існує понад 50 рецептів приготуванні з різноманітними інгредієнтами. Пропонуємо вам посмакувати салатом, приготування якого займе всього 5 хвилин. Швидко, смачно та дос...

Корисний лайфхак: Як правильно зварити яйця, щоб вони легко чистились

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:13

Відварені яйця не завжди легко чистяться. І це дратує, адже частина білка лишається в шкаралупі. Пропадає цінний продукт, передають Патріоти України. Досвідчені господині навчились з цим боротись, дотримуючись технології приготування. Не обійтись і бе...