Тренди серед коротких стрижок не змінюються часто, але кожен сезон дівчата хочуть нових експериментів зі своєю зовнішністю, і віддають перевагу тим чи іншим зачіскам. Цієї осені на піку моди знаходяться три жіночі стрижки - короткий боб, піксі та каре. Ми розповімо про головні переваги цих стрижок та способи їх швидкого укладання, передають Патріоти України.
Стрижка боб не виходить із моди вже кілька років. Це універсальна зачіска, яка підходить жінкам різного віку, і прикрашає власниць будь-яких типів волосся та форми обличчя. Короткий боб не потребує майже ніякої укладання. Стрижка виглядає ефектно і з природними кучерями. Однак, якщо у вас пряме волосся і хочеться додати волоссю трохи об'єму, візьміть круглий браш з невеликим діаметром, виділіть пасмо, накрутіть його на гребінець і висушіть феном, обертаючи. З часом таке укладання ви робитимете за 5 хвилин.
Піксі підходить власницям як прямого, так і хвилястого волосся. Для збереження форми зачіски її власницям доведеться докласти небагато зусиль. Для укладання піксі багато дівчат використовують сухий віск, або його альтернативи. Також можна підкрутити локони утюжком для волосся – якщо довга частина буде біля лівої частини обличчя, підкручуйте її вправо (і навпаки).
Цю стрижку обирають дівчата, які хочуть побачити себе з коротким волоссям, але не ризикують розлучитися з довжиною. Каре передбачає безліч видів укладання, і в залежності від структури волосся може бути гладким або хвилястим. Для підкручування кінчиків можна використовувати стайлер для волосся або вирівнюйте волосся утюжком. У будь-якому випадку все залежить від структури локонів.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...