"Заберуть" років з 10 - і ботоксу не треба! Три наймодніші короткі стрижки на осінь-зиму - як зробити швидке та ефектне укладання (фото)

Тренди серед коротких стрижок не змінюються часто, але кожен сезон дівчата хочуть нових експериментів зі своєю зовнішністю, і віддають перевагу тим чи іншим зачіскам. Цієї осені на піку моди знаходяться три жіночі стрижки - короткий боб, піксі та каре. Ми розповімо про головні переваги цих стрижок та способи їх швидкого укладання, передають Патріоти України.

Короткий боб

Стрижка боб не виходить із моди вже кілька років. Це універсальна зачіска, яка підходить жінкам різного віку, і прикрашає власниць будь-яких типів волосся та форми обличчя. Короткий боб не потребує майже ніякої укладання. Стрижка виглядає ефектно і з природними кучерями. Однак, якщо у вас пряме волосся і хочеться додати волоссю трохи об'єму, візьміть круглий браш з невеликим діаметром, виділіть пасмо, накрутіть його на гребінець і висушіть феном, обертаючи. З часом таке укладання ви робитимете за 5 хвилин.

Піксі

Піксі підходить власницям як прямого, так і хвилястого волосся. Для збереження форми зачіски її власницям доведеться докласти небагато зусиль. Для укладання піксі багато дівчат використовують сухий віск, або його альтернативи. Також можна підкрутити локони утюжком для волосся – якщо довга частина буде біля лівої частини обличчя, підкручуйте її вправо (і навпаки).

Каре

Цю стрижку обирають дівчата, які хочуть побачити себе з коротким волоссям, але не ризикують розлучитися з довжиною. Каре передбачає безліч видів укладання, і в залежності від структури волосся може бути гладким або хвилястим. Для підкручування кінчиків можна використовувати стайлер для волосся або вирівнюйте волосся утюжком. У будь-якому випадку все залежить від структури локонів.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...