Смачні консервовані огірки взимку - справжнє задоволення. Однак не у всіх господарок виходить приготувати овочі так, щоб вони не втратили хрускіт. Названо інгредієнт, який часто у великій кількості додають до банок - і дуже дарма, передають Патріоти України.
Фахівці Pixelinform зазначили, що йдеться про часник. Кулінари часто грішать, додаючи його під час консервації. Саме через велику кількість часнику овочі стають занадто м'якими.
Зовсім відмовлятися від часнику, звісно, не потрібно. При цьому переборщувати із цим гострим компонентом точно не варто. На банку об'ємом три літри буде достатньо одного-двох зубчиків. А додаткові смакові якості і знаменитий хрускіт огірочкам додадуть смородинове або дубове листя, яке можна покласти в банки.
Огірки на зиму можна приготувати простим способом. Попередньо залиште їх вимочувати протягом кількох годин у воді. Потім вимийте трилітрові банки і покладіть на дно наступні інгредієнти
Підготовлені огірки заливають маринадом, який готується із:
Банки з огірками слід простерилізувати протягом п'яти хвилин – до того моменту, коли вони змінять колір. Потім переверніть їх, але закутувати ковдрою не потрібно, щоб не запарювати овочі і вони не стали м'якими.
Краса починається зсередини — це не просто влучний вираз, а науково доведений факт. Стан шкіри, волосся, нігтів, як і всього організму залежить від того, що ми їмо. Адже збалансоване харчування, яке містить вітаміни, мінерали та інші корисні речовини, ...
Серед особливостей інтелекту, які ми часто приписуємо котам, є така негативна риса, як мстивість. Люди нерідко вважають, що пухнасті тваринки здатні запам’ятовувати, хто приніс їм негативні емоції, формувати до них почуття образи і відповідати їм взаєм...