Ковбасні вироби з магазину - не сама корисна їжа. У ній багато консервантів, солі. А ось домашня ковбаска - зовсім інша справа. Приготування не займе занадто багато часу, а результат порадує, передають Патріоти України.
Спосіб приготування
Кладемо птицю в воду, ставимо на вогонь, після закипання прибираємо накип, варимо пару хвилин, зливаємо воду.
Знову заливаємо водою, повторюємо процедуру до зняття накипу.
Вводимо моркву, цибулю, лист лавра, 2-3 ч л. солі.
Варимо під кришкою пару годин.
Натираємо буряк, віджимаємо сік.
Від готової курки відокремлюємо кістки.
Беремо бульйон, вводимо желатин, вимішуємо.
До курячого м'яса додаємо варені овочі, перець, часник, приправи, сік буряка, бульйон.
Все опрацьовуємо блендером.
Зрізаємо у пляшки верхівку, всередину кладемо однорідну масу.
Якісно ущільнюємо, щоб не допустити присутності повітря.
Обертаємо фольгою або плівкою, кладемо в холод на ніч.
Ножицями зрізаємо пляшку, готову ковбасу нарізаємо і подаємо до столу.
Сира гречка - корисна і поживна крупа, яку часто використовують для приготування здорових страв. Але не всі знають, що неправильні умови зберігання можуть швидко погіршити якість гречки, зробивши її непридатною до вживання, передають Патріоти України. ...
Люди з інтелектом вище середнього не завжди вирізняються лише високими балами IQ чи глибокими знаннями в окремій сфері. Часто це проявляється у більш тонких і непомітних рисах характеру та поведінки. Психологи виділяють кілька ознак, які можуть свідчит...