Ковбасні вироби з магазину - не сама корисна їжа. У ній багато консервантів, солі. А ось домашня ковбаска - зовсім інша справа. Приготування не займе занадто багато часу, а результат порадує, передають Патріоти України.
Спосіб приготування
Кладемо птицю в воду, ставимо на вогонь, після закипання прибираємо накип, варимо пару хвилин, зливаємо воду.
Знову заливаємо водою, повторюємо процедуру до зняття накипу.
Вводимо моркву, цибулю, лист лавра, 2-3 ч л. солі.
Варимо під кришкою пару годин.
Натираємо буряк, віджимаємо сік.
Від готової курки відокремлюємо кістки.
Беремо бульйон, вводимо желатин, вимішуємо.
До курячого м'яса додаємо варені овочі, перець, часник, приправи, сік буряка, бульйон.
Все опрацьовуємо блендером.
Зрізаємо у пляшки верхівку, всередину кладемо однорідну масу.
Якісно ущільнюємо, щоб не допустити присутності повітря.
Обертаємо фольгою або плівкою, кладемо в холод на ніч.
Ножицями зрізаємо пляшку, готову ковбасу нарізаємо і подаємо до столу.
З цього року почав діяти Закон «Про обов’язкове страхування…», що суттєво змінив правила на страховому ринку нашої країни. Дали старт поступовому підвищенню максимальних розмірів страхових виплат та наближенню їх до європейських стандартів. Крім того, ...
Полуниця – улюблений фрукт, як дітей, так і дорослих. Для того, щоб виростити її вдома, треба знати кілька нюансів. Наприклад, варто удобрювати її тричі на рік, щоб вона давала гарні плоди. Це пов’язано з тим, що полуниця зазвичай росте кілька років пі...