Ковбасні вироби з магазину - не сама корисна їжа. У ній багато консервантів, солі. А ось домашня ковбаска - зовсім інша справа. Приготування не займе занадто багато часу, а результат порадує, передають Патріоти України.
Спосіб приготування
Кладемо птицю в воду, ставимо на вогонь, після закипання прибираємо накип, варимо пару хвилин, зливаємо воду.
Знову заливаємо водою, повторюємо процедуру до зняття накипу.
Вводимо моркву, цибулю, лист лавра, 2-3 ч л. солі.
Варимо під кришкою пару годин.
Натираємо буряк, віджимаємо сік.
Від готової курки відокремлюємо кістки.
Беремо бульйон, вводимо желатин, вимішуємо.
До курячого м'яса додаємо варені овочі, перець, часник, приправи, сік буряка, бульйон.
Все опрацьовуємо блендером.
Зрізаємо у пляшки верхівку, всередину кладемо однорідну масу.
Якісно ущільнюємо, щоб не допустити присутності повітря.
Обертаємо фольгою або плівкою, кладемо в холод на ніч.
Ножицями зрізаємо пляшку, готову ковбасу нарізаємо і подаємо до столу.
Кошмари, які іноді здаються випадковими, можуть бути сигналами нашого організму про приховані проблеми зі здоров’ям. Вони здатні попереджати про початок серйозних захворювань ще до появи очевидних симптомів. Експерти радять звертати увагу на характер с...
Є такі види картоплі, які експерти в жодному разі не рекомендують садити, бо врожаю можна де дочекатися, передають Патріоти України з посиланням на РБК. Не рекомендовано висівати картоплю, яка дала мало урожаю минулого сезону. Перед висаджуванням бульб...