Ковбасні вироби з магазину - не сама корисна їжа. У ній багато консервантів, солі. А ось домашня ковбаска - зовсім інша справа. Приготування не займе занадто багато часу, а результат порадує, передають Патріоти України.
Спосіб приготування
Кладемо птицю в воду, ставимо на вогонь, після закипання прибираємо накип, варимо пару хвилин, зливаємо воду.
Знову заливаємо водою, повторюємо процедуру до зняття накипу.
Вводимо моркву, цибулю, лист лавра, 2-3 ч л. солі.
Варимо під кришкою пару годин.
Натираємо буряк, віджимаємо сік.
Від готової курки відокремлюємо кістки.
Беремо бульйон, вводимо желатин, вимішуємо.
До курячого м'яса додаємо варені овочі, перець, часник, приправи, сік буряка, бульйон.
Все опрацьовуємо блендером.
Зрізаємо у пляшки верхівку, всередину кладемо однорідну масу.
Якісно ущільнюємо, щоб не допустити присутності повітря.
Обертаємо фольгою або плівкою, кладемо в холод на ніч.
Ножицями зрізаємо пляшку, готову ковбасу нарізаємо і подаємо до столу.
Серпень 2025 року стане місяцем справжніх любовних хвиль для деяких представників зодіакального кола. Астрологи прогнозують сплеск пристрасті, романтики, нових знайомств і глибших емоцій. Доля готує особливі моменти як для пар, так і для самотніх серде...
Один звичайний продукт харчування може призвести до серйозних проблем зі здоров’ям у вашої собаки, передають Патріоти України. Ветеринар виявив, що один поширений корм може спричинити проблеми зі здоров’ям у вашої собаки в майбутньому. Незважаючи на те...