В'ялена або копчена скумбрія в магазині коштує дорого, але є багато питань до якості і тому, чи не шкідлива така риба для здоров'я. Щоб бути впевненим, що солона скумбрія буде смачною та корисною, її слід готувати самостійно, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Налийте воду в каструлю і поставте на середній вогонь. Додайте лушпиння цибулі і заварку чорного чаю, це потрібно, щоб риба вийшла красивого золотистого кольору.Всипте в рідину з лушпинням з аваркою всі спеції і прянощі. Дайте залишити розсолу пару хвилин, потім зніміть з вогню і остудіть. Скумбрію розморозьте, очистіть від нутрощів, разом із чорними плівками, і видаліть голови.
Складіть підготовлену рибу у великий скляний контейнер, щоб тушкам було просторо. Залийте скумбрію процідженим через сито розсолом і залиште за кімнатної температури на три години. Потім щільно закрийте кришку контейнера та відправте в холодильник на два-три дні. Смачного!
Багато людей навіть не здогадуються, що своїми звичками і рішеннями вони самі створюють перепони для досягнення фінансового успіху. Ви можете бути в кроку від змін, але роблячи певні помилки, відкладаєте своє процвітання. Ми розповімо, які саме помилки...
Здоров’я людини напряму залежить від наших щоденних звичок, зокрема від раціону. Правильно підібрані продукти можуть навіть подовжити життя. Про здатність шпинату вливати на здоров’я пише видання mdpi.com, передають Патріоти України з посиланням на. Го...