В'ялена або копчена скумбрія в магазині коштує дорого, але є багато питань до якості і тому, чи не шкідлива така риба для здоров'я. Щоб бути впевненим, що солона скумбрія буде смачною та корисною, її слід готувати самостійно, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Налийте воду в каструлю і поставте на середній вогонь. Додайте лушпиння цибулі і заварку чорного чаю, це потрібно, щоб риба вийшла красивого золотистого кольору.Всипте в рідину з лушпинням з аваркою всі спеції і прянощі. Дайте залишити розсолу пару хвилин, потім зніміть з вогню і остудіть. Скумбрію розморозьте, очистіть від нутрощів, разом із чорними плівками, і видаліть голови.
Складіть підготовлену рибу у великий скляний контейнер, щоб тушкам було просторо. Залийте скумбрію процідженим через сито розсолом і залиште за кімнатної температури на три години. Потім щільно закрийте кришку контейнера та відправте в холодильник на два-три дні. Смачного!
Якщо ви часто сваритесь зі знайомими, ймовірно, причина приховується саме у вашому характері, а не оточуючих, передають Патріоти України. Радимо пройти тест, аби дізнатися, які саме риси не дозволяють побудувати і підтримувати теплі стосунки з людьми. ...
Доля постійно дає вам підказки, що варто додати у своє життя, аби наповнити його щастям і сенсом, однак ви ігноруєте їх. Радимо пройти легкий психологічний тест у картинці і отримати поради. Просто погляньте на фото і оберіть свічку, яка найбільше спод...