В'ялена або копчена скумбрія в магазині коштує дорого, але є багато питань до якості і тому, чи не шкідлива така риба для здоров'я. Щоб бути впевненим, що солона скумбрія буде смачною та корисною, її слід готувати самостійно, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Налийте воду в каструлю і поставте на середній вогонь. Додайте лушпиння цибулі і заварку чорного чаю, це потрібно, щоб риба вийшла красивого золотистого кольору.Всипте в рідину з лушпинням з аваркою всі спеції і прянощі. Дайте залишити розсолу пару хвилин, потім зніміть з вогню і остудіть. Скумбрію розморозьте, очистіть від нутрощів, разом із чорними плівками, і видаліть голови.
Складіть підготовлену рибу у великий скляний контейнер, щоб тушкам було просторо. Залийте скумбрію процідженим через сито розсолом і залиште за кімнатної температури на три години. Потім щільно закрийте кришку контейнера та відправте в холодильник на два-три дні. Смачного!
Вуглеводи - одна з основ щоденного харчування, проте далеко не всі вони корисні. Простими, або ж рафінованими, вважають ті, що не дають організму майже нічого, крім калорій, передають Патріоти України. Це білий хліб, солодощі, тістечка, газовані напої....
В Україні заборонено мити автомобілі в громадських місцях, таких як двори, вулиці, парки, лісопаркові зони. Автомобіль можна мити на спеціалізованих автомийках. Самостійно водій може помити авто в місцях, де це дозволено правилами місцевого самоврядува...