В'ялена або копчена скумбрія в магазині коштує дорого, але є багато питань до якості і тому, чи не шкідлива така риба для здоров'я. Щоб бути впевненим, що солона скумбрія буде смачною та корисною, її слід готувати самостійно, зазначають Патріоти України.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Налийте воду в каструлю і поставте на середній вогонь. Додайте лушпиння цибулі і заварку чорного чаю, це потрібно, щоб риба вийшла красивого золотистого кольору.Всипте в рідину з лушпинням з аваркою всі спеції і прянощі. Дайте залишити розсолу пару хвилин, потім зніміть з вогню і остудіть. Скумбрію розморозьте, очистіть від нутрощів, разом із чорними плівками, і видаліть голови.
Складіть підготовлену рибу у великий скляний контейнер, щоб тушкам було просторо. Залийте скумбрію процідженим через сито розсолом і залиште за кімнатної температури на три години. Потім щільно закрийте кришку контейнера та відправте в холодильник на два-три дні. Смачного!
Християни східного обряду 22 травня за новим стилем (4 червня за старим) вшановує пам'ять мученика Василіска і сербського князя Іоанна Володимира. За юліанським календарем цього дня згадували святителя Миколая Чудотворця, а свято сьогодні називали Мико...
Досвідчені дачники знають, як важливо дотримуватися правильного сусідства задля того, щоб городина дала урожай. Є овочі, які треба садити разом, а є такі рослини, сусідство яких є небезпечним, особливо це стосується помідорів, передають Патріоти Україн...