Кетчуп - дуже популярний соус. Він підходить практично до всіх солоних страв. Його дуже люблять і дорослі, і діти, зазначають Патріоти України.
Але купований кетчуп дитині давати страшно, та й самим хочеться вживати тільки перевірені продукти. Тому можна приготувати домашній томатний соус. І для цього не потрібно володіти унікальними кулінарними здібностями.
З рецептом від учасника реаліті Нового каналу "Пекельна кухня" Равшана Хамідова з приготуванням кетчупу впораються навіть новачки. Для приготування домашнього кетчупу вам знадобляться:
Помідори бланшуємо (робимо на них хрестоподібний надріз і відправляємо в киплячу воду на хвилину). Дістаємо їх ложкою і переміщаємо в ємність з холодною водою. Далі знімаємо шкірку.
Спеції обсмажуємо на сковороді в олії, щоб вони віддали смак і аромат. Додаємо до спецій нарізану кубиком цибулю. Як тільки цибуля стане прозорою, додаємо томати, воду, цукор, оцет. Готуємо на повільному вогні 20 хвилин.
Потім перебиваємо все блендером. Проціджуємо через сито, доводимо до смаку сіллю і цукром. При необхідності уварюємо до бажаної консистенції. Важливо! Домашній свіжий кетчуп потрібно зберігати в холодильнику в ємності з кришкою не більше трьох діб
Цього літа червоний колір офіційно став фаворитом модних інсайдерів. Якщо раніше ми залишали його для особливих випадків - вечірок, побачень чи презентацій, - тепер його активно впроваджують у повсякденні образи. І не хто-небудь, а модниці, дизайнерки ...
Все більше лікарів та експертів з інтегративної медицини сходяться на думці: найкращий спосіб почати день - зелений чай із лимоном, передають Патріоти України. Докторка Юдін Гаррі, яка працює у швидкій та практикує інтегративну медицину, називає цей на...