Забудете про магазинний! Цей рецепт засолювання оселедця найсмачніший

"Буквально вчора сусідка у мене запитала: «А ти не знаєш, як засолити оселедець ?» Я зізнаюся здивована, що до сих пір вона купує оселедця в магазині. Я солю його сама вже багато років, і не визнаю магазинного. З таким оселедцем і шубу роблю, і так просто до картопельки", - йдеться у популярному блозі, передають Патріоти України. Цитуємо далі:

"Ну куди вже нам без оселедця , в нім стільки вітамінів, і корисних речовин побільше ніж в червоній рибі).

Інгредієнти:

Оселедець - 1 кг (3 невеликі оселедця);

сіль - 6 ст.л .;

10-12 шт. запашного перцю горошком;

3 ст.л. цукру;

2 лаврові листки;

1 літр води.

Як засолити оселедець. покроковий рецепт

Воду налийте в каструлю і доведіть до кипіння.

Додайте сіль, цукор, перець горошком, лавровий лист.

Варіть розсіл на повільному вогні 5-7 хвилин.

Не відрізаючи голови, покладіть рибу в підготовлену ємність.

Це може бути лоток, банка, каструля.

Розсіл остудіть, і охолодженим розсолом залийте оселедець.

Приберіть ємність з рибою в холодильник на 3 доби.

Краще поставте рибу на нижню полицю.

Я дуже люблю ікру з домашнього солоного оселедця, батон маслом намажу.

А зверху ікорку і солодкий чай. Смачно! Спробуйте, не пошкодуєте!

Тепер ви знаєте як засолити оселедець, і я просто впевнена, що рецепт вам сподобається!".

Водіям на замітку! Як швидко охолодити авто під час спеки

понеділок, 9 червень 2025, 10:57

Опанувати мистецтво швидкого охолодження автомобіля не так просто, адже у сучасних машинах є величезна кількість кнопок та функцій, про призначення яких ви інколи навіть не знаєте, передають Патріоти України. Британські експерти з компанії Jack Frost C...

Перевірте себе! Улюблена кава може розповісти про характер людини

понеділок, 9 червень 2025, 9:57

Для тих, хто полюбляє каву, вона є чимось більшим, аніж просто напій. Це не лише можливість збадьоритися, а й справжній ритуал, спосіб життя і навіть "засіб втечі" від нудного співрозмовника, передають Патріоти України. При цьому деякі психологи вважаю...