Забудете про неприємний запах! Як легко очистити пральну машину

Багато українських господинь, які обізнані з тонкощами роботи пралок у різних режимах, іноді стикаються з тим, що з часом пральна машинка починає неприємно пахнути всередині, передають Патріоти України.передають Патріоти України.

І цей сморід переходить на речі після прання, що навряд чи приносить гарний настрій. Втім, прибрати неприємний запах з пралки дуже легко, копійчаний лайфхак розкрила блогерка Керрі Стедман, пише Styler із посиланням на відео, яким жінка поділилася в Instagram.

Для того, щоб прибрати неприємний запах, і при цьому почитати пральну машинку, блогерка радить спробувати бюджетний лайфхак, в якому будуть задіяні всього лише дві речі: лимон і трохи зубної пасти.

Просто розріжте цитрус навпіл, кожну половинку намажте зубною пастою. Попередньо приберіть із лимона всі кісточки. Потім блогерка радить кинути цитрус з пастою в барабан пральної машинки та увімкнути режим швидкого прання. «Зубна паста трохи абразивна і допомагає видалити цвіль, а кислота в лимонному соку має природні антибактеріальні властивості і відмінно видаляє бруд і бактерії», — стверджує жінка.

Блогерша запевняє, що машинка стане чистою і буде приємно пахнути після такого очищення. За її словами, завдяки такому лайфхаку можна економити на спеціальних засобах для прання.

У відгуках читачі оцінили ефект від поради. «Читайте поради від виробників, вони допоможуть не доводити машинку до такого стану», «Це набагато дешевше за покупну хімію, вау!», «Я спробувала цей метод. Спрацювала, пахне чудово», — пишуть вони.

Як правильно вибрати куряче філе: Ось на що звертають увагу досвідчені господині

понеділок, 29 квітень 2024, 19:12

Куряче філе для багатьох господинь є основним м’ясним продуктом, на основі якого вони готують обіди та вечері, передають Патріоти України. Іноді є ризик купити філе неналежної якості. На які важливі деталі варто звернути увагу. Заморожування або охолод...

Секрет досвідчених господинь! Прості правила, які допоможуть всього за 15 хвилин приготувати буряк

понеділок, 29 квітень 2024, 18:12

Здається, що зварити буряк просто - набрати води, помити овоч, поставити на плиту і дочекатись, коли приготується, передають Патріоти України. Три правила варіння буряків. По-перше, якщо хочете зберегти вітаміни та інші корисні речовини, то не варто йо...