Забудете про плями! Ось що треба зробити перед пранням з одягом, щоб не залишилось слідів від поту

Прання в машинці не гарантує того, що речі будуть ідеально чисті. Скільки разів доводилось діставати не відіпрані до кінця шкарпетки, улюблені штани з плямами або блузки чи майки із слідами поту. З останніми особливо важко боротись, передають Патріоти України.

Як позбутись жовтих слідів від поту

Ці плями здатні тривалий час лишатись на одязі. Але є спосіб їх позбавитися. Здавалося б, що нічого неможливо вдіяти, проте цибулевий сік творить дива.

Перед пранням потрібно обробити одяг під руками соком цибулі. Лишіть трохи, щоб він вступив у хімічну реакцію із плямою. Потім відправляйте у пральну машину та вмикайте стандартний режим. Тепер ваш одяг завжди буде чистим. Ніякі плями від поту не здатні його зіпсувати. Цибулевий сік допоможе їх подолати.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...