Забудете про проблему! Швидкий метод розморожування м’яса без окропу та мікрохвильовки

У вас майнула думка швидко посмажити м’ясо чи зліпити котлети, а у вас все заморожене. Найперше виникає бажання вкинути в миску з гарячою водою, щоб швидше все розтануло. Або ще покласти в мікрохвильовку. Щоб смак та якість м’яса не постраждали, краще застосувати інші методи розморожування.

Подробиці

Покладіть м’ясо в миску з теплою водою, але додайте ще в неї цукор. На 1 склянку рідини потрібно 3 столові ложки. За 10 хвилин м’ясо можна буде готувати.

Такі прості лайфхаки справді рятують. Буває, що забули дістати ту яловичину, свинину чи птицю на ніч. Але тепла вода з цукром діють. Не хвилюйтеся за солодкий присмак. Сполосніть м’ясо під холодною водою. Жодного цукрового смаку не залишиться.

Дачникам на замітку! Чим не можна підживлювати кущі малини

п’ятниця, 18 квітень 2025, 17:50

Малина – рослина досить чутлива до умов, у яких її вирощують. Від складу ґрунту та рівня зволоженості залежить, наскільки великими та смачними будуть ягоди, передають Патріоти України. А на склад ґрунту, звісно, впливають добрива, якими ви підживлюєте ...

Не робіть помилок! Паски можуть бути небезпечні для собак - вчені зробили попередження

п’ятниця, 18 квітень 2025, 17:30

З приходом Великодніх свят багато родин готують традиційні частування — паски, пиріжки, різні солодощі. Однак ветеринари наголошують: власникам собак варто бути особливо уважними. Звичні великодні смаколики можуть становити смертельну небезпеку для чот...