Забудете про проблему! Швидкий метод розморожування м’яса без окропу та мікрохвильовки

У вас майнула думка швидко посмажити м’ясо чи зліпити котлети, а у вас все заморожене. Найперше виникає бажання вкинути в миску з гарячою водою, щоб швидше все розтануло. Або ще покласти в мікрохвильовку. Щоб смак та якість м’яса не постраждали, краще застосувати інші методи розморожування.

Подробиці

Покладіть м’ясо в миску з теплою водою, але додайте ще в неї цукор. На 1 склянку рідини потрібно 3 столові ложки. За 10 хвилин м’ясо можна буде готувати.

Такі прості лайфхаки справді рятують. Буває, що забули дістати ту яловичину, свинину чи птицю на ніч. Але тепла вода з цукром діють. Не хвилюйтеся за солодкий присмак. Сполосніть м’ясо під холодною водою. Жодного цукрового смаку не залишиться.

Як розпізнати справжній мед і не купити підробку - поради бджоляра

вівторок, 23 грудень 2025, 13:05

Майже половина меду, який потрапляє до ЄС, може містити цукрові сиропи та інші домішки, попереджає Аня Йоб із краківської пасіки «Галіція». Як не потрапити на фальшивку та обрати справжній, натуральний мед, передають Патріоти України. На що звернути ув...

Всього 5 хвилин ходьби - і ваш мозок оживає: Що показали нові дослідження

вівторок, 23 грудень 2025, 12:45

Вчені підтверджують: навіть коротка прогулянка позитивно впливає на здоров’я мозку, передають Патріоти України. Порада експертів: навіть коротка прогулянка навколо кварталу щодня допомагає підтримувати мозок у тонусі. Сидячий спосіб життя шкодить не ли...