
У вас майнула думка швидко посмажити м’ясо чи зліпити котлети, а у вас все заморожене. Найперше виникає бажання вкинути в миску з гарячою водою, щоб швидше все розтануло. Або ще покласти в мікрохвильовку. Щоб смак та якість м’яса не постраждали, краще застосувати інші методи розморожування.
Покладіть м’ясо в миску з теплою водою, але додайте ще в неї цукор. На 1 склянку рідини потрібно 3 столові ложки. За 10 хвилин м’ясо можна буде готувати.
Такі прості лайфхаки справді рятують. Буває, що забули дістати ту яловичину, свинину чи птицю на ніч. Але тепла вода з цукром діють. Не хвилюйтеся за солодкий присмак. Сполосніть м’ясо під холодною водою. Жодного цукрового смаку не залишиться.
20 грудня в церковному календарі (2 січня за старим стилем) - день пам'яті святого Ігнатія Антіохійського, якого прозвали Богоносцем. Припускають, що цей угодник Божий народився в Антіохії в I столітті н.е., за походженням був сирійцем і учнем Іоанна ...
У сучасному світі, де ліки стали звичним способом лікування, природа продовжує пропонувати свої прості й дієві засоби. Одним із них є спеції - ароматні добавки, які не лише підсилюють смак страв, а й мають потужну оздоровчу дію, передають Патріоти Укра...