Забудете про проблему! Швидкий метод розморожування м’яса без окропу та мікрохвильовки

У вас майнула думка швидко посмажити м’ясо чи зліпити котлети, а у вас все заморожене. Найперше виникає бажання вкинути в миску з гарячою водою, щоб швидше все розтануло. Або ще покласти в мікрохвильовку. Щоб смак та якість м’яса не постраждали, краще застосувати інші методи розморожування.

Подробиці

Покладіть м’ясо в миску з теплою водою, але додайте ще в неї цукор. На 1 склянку рідини потрібно 3 столові ложки. За 10 хвилин м’ясо можна буде готувати.

Такі прості лайфхаки справді рятують. Буває, що забули дістати ту яловичину, свинину чи птицю на ніч. Але тепла вода з цукром діють. Не хвилюйтеся за солодкий присмак. Сполосніть м’ясо під холодною водою. Жодного цукрового смаку не залишиться.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.