Забудете про проблеми! Пельмені не розварюються і не злипаються - все завдяки одній хитрощі

Мало хто знає, що пельмені – це традиційна китайська страва і готують її там зовсім по-іншому, передають Патріоти України.

Якщо ви кидаєте пельмені в киплячу воду, варите їх кілька хвилин і викладаєте на тарілку, то вам час дізнатися кілька секретів, як правильно готувати цю страву.

Подробиці

Як би банально це не звучало, але зварити пельмені не так просто.

Інакше чому щоразу пельмені розварюються, лопаються чи склеюються?

І це не кажучи вже про те, що на смак готові напівфабрикати найчастіше виходять сируватими.

У Китаї у господарок таких проблем із пельменями немає тому, що варять вони їх так.

Напівфабрикати замочують у холодній воді кілька хвилин, потім кидають у гарячу воду і, як вона закипає, в каструлю наливають склянку холодної води.

У теплій воді пельмені не лопаються через перепад температур.

А після доданої склянки холодної води вони будуть варитися довше і приготуються належним чином – і фарш, і тісто дійдуть до готовності.

Спробуйте зварити пельмені за цим рецептом і ви побачите, як зміниться смак улюбленої страви.

Їсте молоду картоплю зі шкіркою? Перевірте, чи не робите помилки

субота, 19 липень 2025, 5:40

Картопля в мундирі - делікатес, який може містити більше цінних вітамінів і мінералів, ніж картопля, приготована без шкірки. Багато хто ставиться до картоплі в мундирі з обережністю через соланін, який зазвичай накопичується в шкірці й у великих кілько...

Їсте чіпси щодня? Ось що вони насправді роблять із вашим тілом

п’ятниця, 18 липень 2025, 23:55

Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...