Забудете про цю проблему! Аптечний засіб швидко допоможе позбутися цвілі у будинку

Цвіль у будинку - це поширена проблема, з якою стикаються всі господарі. Це неприємне явище не тільки спотворює вигляд нашої оселі, а й негативно впливає на здоров'я, передають Патріоти України.

Агресивні хімічні засоби не завжди можуть впоратись з пліснявою, але перекис водню не залишить їй жодного шансу. OBOZREVATEL знайшов дієві методи, які допоможуть впоратись з цим.

Перекис – це не тільки антисептик для ран, він стане незамінним помічником у прибиранні.Щоб позбутись цвілі у будинку, нанесіть засіб на уражені ділянки, протріть щіткою, щоб видалити весь бруд та грибок. Потім ще раз протріть все вологою ганчіркою.

Перекис також можна використовувати для усунення неприємних запахів та бактерій у холодильнику. Змішайте розчин з водою у співвідношенні один до одного та протріть чистою ганчіркою необхідні поверхні. Суміш не тільки видалить весь бруд, а й зробить полички блискучими.

Якщо каструлі та сковорідки мають стійкі плями, які не можна видалити за допомогою миючого засобу, то вам стане у пригоді перекис водню. Змішайте 1/3 чайної ложки перекису з харчовою содою, щоб вийшла густа паста. Нанесіть цю суміш на посуд та залиште на 10-15 хвилин. Потім протріть губкою та промийте під гарячою водою.

Кухонні дерев'яні дощечки необхідно регулярно чистити, щоб видалити всі мікроби. Тому що деревина – це ідеальне середовище для розмноження бактерій. Спочатку вимийте дощечки миючим засобом, а потім обприскайте перекисом водню та ретельно висушіть.

На губках для миття посуду найчастіше розмножуються шкідливі організми. Щоб їх продезінфікувати, змішайте перекис водню та воду у співвідношенні один до одного та замочіть в ньому губки на одну годину. Потім висушіть їх на свіжому повітрі.

Часто на склі та дзеркалах залишаються розводи після миття. Розпиліть перекис на поверхні, а потім протріть газетою, тоді скло буде блищати.

Також перекис видалить плями з одягу. Нанесіть трохи засобу на потрібні місця та залиште на 30 хвилин, потім виперіть вручну або за допомогою пральної машинки.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...