Забудете про цю проблему! Копійчаний засіб, який очистить решітку газової плити від нагару

Привести до ладу решітку від плити вкрай складно, оскільки на поверхні у великій кількості накопичуються жир і нагар, передають Патріоти України.

Деякі починають механічно очищати забруднення. Такий метод вимагає чимало сил і енергії. Інші господині відправляють решітку в ванну або глибокий таз на всю ніч, щоб потім було легше впоратися із забрудненнями. Але є й інший метод, який дозволить впоратися відносно швидко і якісно.

Як привести в порядок решітку від плити

Необхідно спочатку змочити решітку для того, щоб полегшити процес проникнення мийного складу. Потім ввести в соду трохи перекису водню, щоб домогтися стану пасти. Далі розподіляємо отриманий засіб і чекаємо близько двох годин.

Потім потрібно взяти жорстку губку і зчистити залишки бруду і жиру. Дана методика дозволяє привести в порядок решітку навіть в тому разі, якщо нагар накопичувався роками. Якщо з якоїсь причини від усіх забруднень за один раз позбутися не вдалося, можна ще раз використовувати метод — засіб не завдає ніякої шкоди решітці.

Що підготувала вам доля? Цей тест у картинці визначить ваше майбутнє

четвер, 18 квітень 2024, 17:12

Якщо ви намагалися дізнатися, що на вас чекає у найближче майбутнє, тоді цей тест якраз для вас. Психологічний тест у картинці допоможе знайти відповідь на болючі питання. Можливо, доля приготувала сюрпризи, проте варто знати, чи вони приємні, передают...

Творить дива! Названо фрукт, який захищає від старіння і здатен подовжити життя на десятки років

четвер, 18 квітень 2024, 16:56

Дякувати за такий вплив фрукта на здоров’я слід вітамінам, мінералам та клітковині, що містяться в ньому, передають Патріоти України. Здатністю уповільнювати процеси старіння і подовжувати життя володіє манго. Напевно, це найсмачніший екзотичний фрукт....