Забудете про цю проблему! Кухар показав геніальний спосіб, як порізати цибулю без сліз

Цибуля - це універсальний продукт, який зустрічається в багатьох стравах. При його нарізці з'являються сльози, і, здавалося б, від цього нікуди не дітися, проте професійний кухар показав, як цього уникнути, передають Патріоти України.

Виявилося, все дуже просто. Зазвичай усі ріжуть цибулю перпендикулярно до стебла, а потрібно уздовж. Тоді не порушується структура клітин, і він не виділяє велику кількість хімічних сполук, що викликають сльози.

Кухар Ітан Хлєбовські показав два варіанти нарізки - уздовж і перпендикулярно до стебла. Так він продемонстрував результати нарізки. Кулінар зізнається, що не існує єдиного правильного варіанту. Але в 95% випадків він нарізає цибулю уздовж стебла.

Ітан показав, як приготувати карамелізований лук зі шматочків, нарізаних орбітально та поздовжньо. Виявилося, що в другому варіанті шматочки просто тануть у роті, а нарізаний звичним для нас способом вийшов більш щільний.

А ви це знали? Чому мудрі господині готують червоний борщ на старому салі

вівторок, 14 травень 2024, 17:08

Мудрі господині вважають, що варити червоний борщ на свинині недостатньо. Щоб надати страві особливого смаку і колориту, вони запасаються старим салом. Для приготування потрібно. Як готувати. Варимо бульйон з 2 літрів води та попередньо промитого в хол...

Варто знати! Чому варто почати пити кефір, і яку користь він має

вівторок, 14 травень 2024, 16:56

Кефір – корисний напій, які позитивно впливає на організм людини через свої оздоровчі властивості. Він містить поживні речовини, серед яких – калій, вітамін А, В12. Про це повідомили в health. Експерти розповіли, що кефір може знизити рівень цукру в кр...