Цибуля - це універсальний продукт, який зустрічається в багатьох стравах. При його нарізці з'являються сльози, і, здавалося б, від цього нікуди не дітися, проте професійний кухар показав, як цього уникнути, передають Патріоти України.
Виявилося, все дуже просто. Зазвичай усі ріжуть цибулю перпендикулярно до стебла, а потрібно уздовж. Тоді не порушується структура клітин, і він не виділяє велику кількість хімічних сполук, що викликають сльози.
Кухар Ітан Хлєбовські показав два варіанти нарізки - уздовж і перпендикулярно до стебла. Так він продемонстрував результати нарізки. Кулінар зізнається, що не існує єдиного правильного варіанту. Але в 95% випадків він нарізає цибулю уздовж стебла.
Ітан показав, як приготувати карамелізований лук зі шматочків, нарізаних орбітально та поздовжньо. Виявилося, що в другому варіанті шматочки просто тануть у роті, а нарізаний звичним для нас способом вийшов більш щільний.
Через вологість у наших пральних машинах може накопичуватися цвіль, бруд і вапняний наліт. Це не тільки виглядає неестетично, але й викликає неприємний запах. Окрім того, ця цвіль може залишати плями на одязі, передають Патріоти України. Хороша новина ...
Під час схуднення варто використовувати всі доступні методи, зокрема ті, які дійсно здатні надавати приголомшливі результати. Так, деякі суперпродукти можуть не лише змінити рецепт, допомагаючи покращити смак страв, а й ефективно сприяти схудненню, пер...