Цибуля - це універсальний продукт, який зустрічається в багатьох стравах. При його нарізці з'являються сльози, і, здавалося б, від цього нікуди не дітися, проте професійний кухар показав, як цього уникнути, передають Патріоти України.
Виявилося, все дуже просто. Зазвичай усі ріжуть цибулю перпендикулярно до стебла, а потрібно уздовж. Тоді не порушується структура клітин, і він не виділяє велику кількість хімічних сполук, що викликають сльози.
Кухар Ітан Хлєбовські показав два варіанти нарізки - уздовж і перпендикулярно до стебла. Так він продемонстрував результати нарізки. Кулінар зізнається, що не існує єдиного правильного варіанту. Але в 95% випадків він нарізає цибулю уздовж стебла.
Ітан показав, як приготувати карамелізований лук зі шматочків, нарізаних орбітально та поздовжньо. Виявилося, що в другому варіанті шматочки просто тануть у роті, а нарізаний звичним для нас способом вийшов більш щільний.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...