Забудете про цю проблему! Кухар показав геніальний спосіб, як порізати цибулю без сліз

Цибуля - це універсальний продукт, який зустрічається в багатьох стравах. При його нарізці з'являються сльози, і, здавалося б, від цього нікуди не дітися, проте професійний кухар показав, як цього уникнути, передають Патріоти України.

Виявилося, все дуже просто. Зазвичай усі ріжуть цибулю перпендикулярно до стебла, а потрібно уздовж. Тоді не порушується структура клітин, і він не виділяє велику кількість хімічних сполук, що викликають сльози.

Кухар Ітан Хлєбовські показав два варіанти нарізки - уздовж і перпендикулярно до стебла. Так він продемонстрував результати нарізки. Кулінар зізнається, що не існує єдиного правильного варіанту. Але в 95% випадків він нарізає цибулю уздовж стебла.

Ітан показав, як приготувати карамелізований лук зі шматочків, нарізаних орбітально та поздовжньо. Виявилося, що в другому варіанті шматочки просто тануть у роті, а нарізаний звичним для нас способом вийшов більш щільний.

Це така смакота! Качині ніжки зі сливами у пиві - справжня магія на святковому столі

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:45

Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...

Психологічний тест: Який символ ви оберете: Це покаже, як вас бачать інші

п’ятниця, 5 грудень 2025, 11:10

Хочете трохи розважитися і одночасно дізнатися щось про себе? Цей психологічний тест у TikTok допоможе зрозуміти, яке враження ви справляєте на інших. Усього потрібно обрати один символ, який найбільше привертає вашу увагу, передають Патріоти України. ...