Забудете про цю проблему! Кухар показав геніальний спосіб, як порізати цибулю без сліз

Цибуля - це універсальний продукт, який зустрічається в багатьох стравах. При його нарізці з'являються сльози, і, здавалося б, від цього нікуди не дітися, проте професійний кухар показав, як цього уникнути, передають Патріоти України.

Виявилося, все дуже просто. Зазвичай усі ріжуть цибулю перпендикулярно до стебла, а потрібно уздовж. Тоді не порушується структура клітин, і він не виділяє велику кількість хімічних сполук, що викликають сльози.

Кухар Ітан Хлєбовські показав два варіанти нарізки - уздовж і перпендикулярно до стебла. Так він продемонстрував результати нарізки. Кулінар зізнається, що не існує єдиного правильного варіанту. Але в 95% випадків він нарізає цибулю уздовж стебла.

Ітан показав, як приготувати карамелізований лук зі шматочків, нарізаних орбітально та поздовжньо. Виявилося, що в другому варіанті шматочки просто тануть у роті, а нарізаний звичним для нас способом вийшов більш щільний.

Народні прикмети на 25лютого. Українці спрадавна вірили, що зроблене цього дня добро повертається сторицею

вівторок, 25 лютий 2025, 7:05

25 лютого (10 березня за старим стилем) віряни вшановують пам'ять святителя Тарасія, патріарха Константинопольського. У народі - Тарас Безсонний. За юліанським календарем - день пам'яті святителя Олексія, митрополита Київського і всієї Русі, святителя ...

Кавоманам на замітку! Які інгредієнти варто додати в каву, щоб напій став смачнішим та кориснішим

вівторок, 25 лютий 2025, 6:12

Кава допомагає не лише прокинутися вранці, а й відчути приплив сил протягом дня. До того ж, напій має приємний смак, завдяки чому він став таким популярним, передають Патріоти України. Подробиці. Однак завжди є можливість зробити каву смачнішою і корис...