
Цибуля - це універсальний продукт, який зустрічається в багатьох стравах. При його нарізці з'являються сльози, і, здавалося б, від цього нікуди не дітися, проте професійний кухар показав, як цього уникнути, передають Патріоти України.
Виявилося, все дуже просто. Зазвичай усі ріжуть цибулю перпендикулярно до стебла, а потрібно уздовж. Тоді не порушується структура клітин, і він не виділяє велику кількість хімічних сполук, що викликають сльози.
Кухар Ітан Хлєбовські показав два варіанти нарізки - уздовж і перпендикулярно до стебла. Так він продемонстрував результати нарізки. Кулінар зізнається, що не існує єдиного правильного варіанту. Але в 95% випадків він нарізає цибулю уздовж стебла.
Ітан показав, як приготувати карамелізований лук зі шматочків, нарізаних орбітально та поздовжньо. Виявилося, що в другому варіанті шматочки просто тануть у роті, а нарізаний звичним для нас способом вийшов більш щільний.
Ви можете подумати, що якщо залишити телевізор або кавоварку підключеними до мережі, це не має великого значення, але ви помиляєтесь. Ці пристрої непомітно споживають електроенергію цілодобово, навіть коли вони вимкнені, передають Патріоти України. Це ...
Православне свято 6 листопада за новим календарем (19 листопада за старим) - день пам'яті Павла, сповідника, патріарха Константинопольського, преподобного Луки Києво-Печерського, а також мучениць Олександри, Клавдії, Єфросинії та Матрони, нагадують Пат...