Забудете про цю проблему! Один дієвий домашній засіб допоможе позбутись плям від помади

На улюбленому одязі з’явились плями від помади. Не хвилюйтеся, бо врятувати улюблену річ не кладе жодних складнощів. Для цього потрібно мати всього один дієвий засіб. Він у кожного в домі. Всі щодня ним користуються. Мова йде про зубну пасту, передають Патріоти України.

Як вивести пляму

Нанесіть на пляму зубну пасту. Трохи потріть її та сполосніть водою. Будемо відверті, адже пляма може не відразу зникнути. Якщо ви бачите, що вона почала бліднути, проведіть процедуру ще раз.

Якщо пляма є трохи старішою, не поспішайте змивати пасту. Залиште її попрацювати протягом 5-10 хвилин. Її інгредієнти розчинять помаду та виведуть з одягу. Простий та життєвий лайфхак, який варто знати. Пляма від губної помади — не біда. Головне — вчасно зайнятись її видаленням.

Дуже смачно! Сирні кекси, які готуються 30 хвилин, а з’їдаються миттєво

середа, 8 травень 2024, 6:12

Якщо ви обожнюєте сирну випічку, то приготуйте ці кекси. Ніжнішого варіанту не знайти. Дуже смачні, можна робити і солодкими, і солоними. Пів години часу - і готові. Ідеальний варіант сніданку чи й вечері, передають Патріоти України. У мисці змішайте ...

Смачний спосіб обманути старість: Американський мільярдер назвав один продукт, який продовжує життя

середа, 8 травень 2024, 5:40

45-річний Брайан Джонсон, мільярдер та підприємець, який став популярним через своє рішення зробити переливання крові свого 17-річного сина з метою зберегти молодість, заявив про намір поділитися "секретним інгредієнтом", що, за його словами, може прод...