
Коли банани стиглі, вони дуже швидко чорніють. Втім, є один секрет, що допоможе зберегти ці фрукти свіжими навіть впродовж 15 днів. Про нього розповіли на "РБК-Україна", передають Патріоти України.
Переважна більшість людей зберігає банани у вазі з фруктами, що розміщена на кухонному столі або на полиці. Впродовж декількох днів банани дозрівають; до кінця тижня шкірка може взагалі стати темно-коричневою.
Найсмачніші банани — яскраво-жовті. Але такими вони є дуже короткий період часу. Розповідаємо, як зберігати банани, щоб уповільнити процес їх дозрівання
Річ у тім, що, дозріваючи, стебло банана виділяє етиленовий газ. Він поширюється на решту плоду і допомагає йому дозріти. Тому для того, щоб вберегти плід від згубної дії етилену, його слід ізолювати від стебла. Чудово для цього підходить пластикова плівка або вощанка.
Психологічні тести на основі візуальних асоціацій стають дедалі популярнішими, адже вони допомагають швидко й ненав’язливо краще зрозуміти себе. Хоч такі методи не замінюють консультацію фахівця, вони можуть підказати, як ви поводитеся в напружених сит...
27 листопада за новим церковним календарем (10 грудня за старим) - день пам'яті преподобного Романа Антіохійського (у народі - Романів день - ПУ), а також чудотворної ікони Божої Матері "Знамення" - однієї з найшанованіших у Православ'ї. За юліанським...