
Коли банани стиглі, вони дуже швидко чорніють. Втім, є один секрет, що допоможе зберегти ці фрукти свіжими навіть впродовж 15 днів. Про нього розповіли на "РБК-Україна", передають Патріоти України.
Переважна більшість людей зберігає банани у вазі з фруктами, що розміщена на кухонному столі або на полиці. Впродовж декількох днів банани дозрівають; до кінця тижня шкірка може взагалі стати темно-коричневою.
Найсмачніші банани — яскраво-жовті. Але такими вони є дуже короткий період часу. Розповідаємо, як зберігати банани, щоб уповільнити процес їх дозрівання
Річ у тім, що, дозріваючи, стебло банана виділяє етиленовий газ. Він поширюється на решту плоду і допомагає йому дозріти. Тому для того, щоб вберегти плід від згубної дії етилену, його слід ізолювати від стебла. Чудово для цього підходить пластикова плівка або вощанка.
Кожна людина унікальна, цінна та важлива для Всесвіту. Проте, окрім сильних сторін, у нас є і слабкі місця. Щоб зрозуміти свою головну внутрішню слабкість, просто виберіть один із семи символів, який вас найбільше притягує. Довіртеся інтуїції — перший ...
Тести на особистість - чудовий спосіб дізнатися більше про себе та зрозуміти, як ви взаємодієте зі світом. Вони схожі на подорож у глибини власної свідомості, адже допомагають виявити навіть найдрібніші риси характеру, передають Патріоти України. Чому ...