Забудьте про накип і наліт! Копійчаний засіб, яким легко очистити посуд з нержавіючої сталі

Вапняний накип - поширена проблема на кухні, яка значно псує зовнішній вигляд посуду. Найчастіше наліт з’являється через тверду воду. І виявляється, що немає нічого простішого, ніж очистити посуд від ненависних накипу та нальоту завдяки підручним засобам та народним методам, передають Патріоти України.

Сьогодні ми хочемо вам розповісти, як очистити посуд з нержавіючої сталі від накипу. Як повідомляє belnovosti, щоб відмити накип на нержавійці, не потрібно прикладати сильних фізичних зусиль, а також потрібно витрачати кошти на дорогу хімію, якщо знати один маленький лайфхак.

Як відчистити посуд з нержавіючої сталі від нальоту та накипу

Перше, що потрібно зробити, — це запастися столовим оцтом. Цей копійчаний продукт допоможе легко вивести вапняний наліт із посуду. Що ж робити:

  • При появі легкого нальоту потрібно налити оцет на губку і протерти посуд.
  • Якщо ж наліт "серйозніший", то в забруднений посуд потрібно налити стільки води, щоб він повністю покривав накип, і влити в нього ½ склянки 9% оцту. Після цього розчин потрібно довести до кипіння і, зменшивши вогонь до мінімуму, почекати, коли накип повністю розчиниться.

Лише спробуйте! Як приготувати ароматний та смачний картопляний хліб

неділя, 5 травень 2024, 12:09

Хліб з картоплі - поживно та смачно. Цей рецепт може стати ще одним цінним надбанням у вашій кулінарній книзі. Зробіть собі і близьким приємне - спечіть картопляний хліб, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні інгредієнти:. ...

Куди там ресторанній! Картопля по-селянськи в духовці, яку кожен зможе приготувати

неділя, 5 травень 2024, 11:15

Приготувати картоплю по-селянськи не є складним завданням. Потрібно тільки мати натхнення та трохи продуктів, щоб зробити смачну закуску або гарнір до вечері, передають Патріоти України. Для приготування знадобляться наступні продукти:. Картоплю вимийт...