Забудьте про неприємний запах назавжди: Що робити, щоб удома приємно пахло

Поки ви знаходитесь у квартирі, можете не відчувати неприємний запах із холодильника, раковини чи інших місць. Але коли повертаєшся з вулиці, то, відчиняючи двері, замість приємного аромату можна відчути суміш запахів вогкості, відра для сміття або неприбраного котячого лотка, передають Патріоти України.

На порталі Pixel inform розповіли про те, як позбутися неприємного запаху в будинку та зробити аромат вашого житла свіжим. Вам не потрібно нічого купляти, навпаки, треба від дечого позбавитись.

По-перше, необхідно стежити за станом каналізації. Якщо у вас забилися труби, то неприємного запаху не уникнути. Щоб не доводити до цієї проблеми, не забувайте про профілактику. Для цього використовуйте спеціальний розчинники, як магазинні, так і народні.

Наступним популярним джерелом неприємного запаху в будинку може бути ванна кімната, в якій через підвищену вологу може утворюватися пліснява. Щоб позбутися цвілі у ванній, використовуйте розчин оцту з харчовою содою або інші засоби. Важливо регулярно обробляти уражені ділянки, щоб позбутися плісняви.

Крім того, надмірна волога може збиратися не тільки у ванній, а й у інших кімнатах. Щоб позбавитися цього, використовуйте активоване вугілля. Розкладіть таблетки на різних поверхнях, щоб вони ввібрали вологу.

Якщо в приміщенні живе курець, то запах цигарок можна легко прибрати за допомогою нашатирного спирту. Достатньо капнути кілька крапель у воду і вимити нею підлогу у приміщенні.

Кава та какао з новою силою "схопилися" за смаки споживачів: Американський дієтолог пояснює, який з двох напоїв корисніший для здоров'я

неділя, 19 травень 2024, 5:40

Популярність какао зростає, експерти в галузі охорони здоров'я хвалять його за певну користь для здоров'я, пише USA Today. За словами дієтолога Міранди Галаті, какао-порошок дійсно корисний, він має антиоксидантні та протизапальні властивості. За даним...

Допоможуть позбутися жиру на животі! ТОП-5 напоїв, які слід пити перед сном

субота, 18 травень 2024, 21:28

Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...