Забудьте про них: Два продукти, що роблять котлети гумовими

Кожна господиня хоче приготувати соковиті котлети, з ніжним фаршем, але щоб і не розпадалися при смаженні. Сучасні господині зруйнували стереотип про два традиційні інгредієнти, які лише псують смак котлет, передають Патріоти України.

Подробиці

Не варто додавати яйця для “скріплення”, якщо у м’ясному фарші є помірна кількість білого хліба, то вони не розпадуться. Просто фарш треба добре “відбити” перед смаженням, щоб на долоні тримався. Саме яйця дають готовій страві “гумовий ефект”.

Другим компонентом є молоко. Багато господинь думають, що замочена біла булка додасть соковитості та ніжності котлетам. Насправді ж молочний та м’ясний білки при поєднанні роблять страву сухою та жорсткою. Замочуйте хліб у воді і ваші котлети будуть соковитими.

Ну буде зайвих проблеми: ТОП-3 породи собак, з якими найменше треба гуляти

понеділок, 27 січень 2025, 17:56

Хоча всі власники домашніх тварин повинні відповідально ставитись до потреб своєї собаки, є певні породи, які мають нижчу потребу у фізичних вправах протягом дня, передають Патріоти України. Вони ідеально підходять для тих, у кого є проблеми з пересува...

Господиням на замітку! Чому олія "стріляє" на сковороді і що робити, щоб цього не було

понеділок, 27 січень 2025, 7:30

Якщо під час смаження олія "стріляє" на сковороді, вам можуть знадобитися ці поради. ТСН.ua розповідає, що потрібно робити, передають Патріоти України. Якщо ви регулярно готуєте їжу на сковороді, то, напевно, вже стикалися з такою ситуацією, коли олія ...