Забудьте про них: Два продукти, що роблять котлети гумовими

Кожна господиня хоче приготувати соковиті котлети, з ніжним фаршем, але щоб і не розпадалися при смаженні. Сучасні господині зруйнували стереотип про два традиційні інгредієнти, які лише псують смак котлет, передають Патріоти України.

Подробиці

Не варто додавати яйця для “скріплення”, якщо у м’ясному фарші є помірна кількість білого хліба, то вони не розпадуться. Просто фарш треба добре “відбити” перед смаженням, щоб на долоні тримався. Саме яйця дають готовій страві “гумовий ефект”.

Другим компонентом є молоко. Багато господинь думають, що замочена біла булка додасть соковитості та ніжності котлетам. Насправді ж молочний та м’ясний білки при поєднанні роблять страву сухою та жорсткою. Замочуйте хліб у воді і ваші котлети будуть соковитими.

А ви це знали? Навіщо прибирати пінку, що з’явилася на поверхні розчинної кави

середа, 25 грудень 2024, 13:00

Розчинна кава користується популярністю навіть серед найвибагливіших і завзятих кавоманів. Пояснюється це дуже просто: цей напій хоч і поступається натуральним за своїми смаковими якостями, але є неймовірно простим у приготуванні. Досить просто висипат...

Творять дива! Названо продукти, які допоможуть зменшити тривожність

середа, 25 грудень 2024, 12:00

"Тотальна війна росії проти України, яка супроводжується фізичним та психологічним стражданням мільйонів людей, зумовлює надзвичайне поширення стресу та тривожності серед українців", - про це у Фейсбуці пише лікар-дієтолог Олег Швець, передають Патріот...