Забудьте про них! Названо стрижки для короткого та довгого волосся, що вийшли з моди у 2022 році

У моду повертаються довге волосся та жіночні зачіски. Навіть серед коротких стрижок будуть популярні ті, які роблять своїх власниць максимально елегантними та ніжними. Стилісти розповіли, які жіночі стрижки безнадійно застаріли, і про них у 2022 році варто забути, передають Патріоти України.

Поголені скроні

Поголені скроні - відлуння минулого. Цей елемент зачіски обирали зухвалі та впевнені у собі дівчата, готові на кардинальні зміни та експерименти. Жінки з поголеною скроневою областю виглядають швидше мужньо, ніж жіночно. У моді тренд на елегантність та легкість. Навіть із ультракороткою стрижкою можна виглядати жіночно. Наприклад, є різні варіанти зачіски піксі для тих, хто не хоче змінювати коротку стрижку на довгі локони.

Стрижки з мікрочубчиком

Мікрочубчики були в тренді якийсь час, але не довго. У 2022 році – це антитренд, тому якщо ви хочете зістригти чубчик, тоді сміливо вибирайте чубчик-шторку, або будь-який інший варіант під свою зачіску, тільки не потрібно кардинальних рішень. Багато зірок на подіумах минулого року демонстрували мікрочубчик, але зараз таке рішення буде неактуальним.

Стрижка малет

Стрижка малет у 2022 році знаходиться у списку антитрендів. Якщо вам подобаються багатошарові стрижки, і довжина волосся нижче середньої, тоді зробіть ставку на каскад. Ця зачіска одночасно і жіночна, і стильна. А ще у моді цього року буде стрижка каскад-каре, що підійде під будь-яку форму обличчя.


ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

субота, 20 квітень 2024, 11:15

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...

Доступні всім! Дієтолог назвав продукти та напої, які підтримують здоров'я печінки

субота, 20 квітень 2024, 10:57

Печінка відповідає за багато процесів в організмі: від виробництва білків, холестерину та жовчі до зберігання вітамінів, мінералів і запасів енергії у вигляді глікогену. Вона також розщеплює токсини, такі як алкоголь, ліки та природні побічні продукти ...