Забудьте про освіжувачі повітря! Налийте цю суміш в унітаз - і у вашому туалеті зникнуть усі неприємні запахи

Погодьтеся, не дуже приємно заходити в туалет, з якого виходить неприємний запах! Крім того, якщо ваші туалети знаходяться разом з ванною, ці неприємні аромати можуть поширитися і по всій кімнаті. На щастя, у нас є для вас хитрість від покоївок, яка дозволить вам позбутися цієї проблеми, передають Патріоти України.

Вам потрібно буде приготувати дуже простий розчин із підручних засобів, пише santeplus. Зазначимо, що завдяки цьому трюку ваші туалети будуть чистими та приємно пахнуть навіть без різних освіжувачів повітря.

Як позбутися неприємних запахів у туалеті

Хитрість полягає в тому, щоб приготувати суміш з лимона та оцту в пляшці з розпилювачем та виконати найпростіші дії. Лимон поширить приємний аромат, а оцет поглине усі неприємні запахи. Крім того, оцет також допоможе усунути накип вапняку у ваших туалетах.

Що робити:

  1. Налийте пів склянки оцту та лимонного соку у пляшку з розпилювачем. Добре змішайте ці два інгредієнти, щоб отримати однорідний розчин.
  2. Потім розпорошіть цей розчин в унітаз і залиште діяти на чверть години.
  3. Після цього змийте унітаз і почистьте його стінки.

ТОП-5 помилок у зберіганні та приготуванні м’яса, які допускають майже всі господині

субота, 20 квітень 2024, 11:15

М’ясо є дорогим продуктом, який, на жаль, дуже легко зіпсувати неправильним приготуванням або зберіганням. У результаті м’ясо може повністю втратити свої унікальні смакові якості, а то й зовсім пропасти, передають Патріоти України. 1.Заморожувати цілі...

Доступні всім! Дієтолог назвав продукти та напої, які підтримують здоров'я печінки

субота, 20 квітень 2024, 10:57

Печінка відповідає за багато процесів в організмі: від виробництва білків, холестерину та жовчі до зберігання вітамінів, мінералів і запасів енергії у вигляді глікогену. Вона також розщеплює токсини, такі як алкоголь, ліки та природні побічні продукти ...