Забудьте про оцет та соду! Цей засіб справді зробить рушники м’якими

Перше правило - прати рушники окремо від постільної білизни та інших речей. Також не використовуйте кондиціонер для білизни для прання рушників, оскільки він може зробити матеріал жорстким. Через нього рушники стають грудкуватими та грубими, передають Патріоти України.

Іноді для пом’якшення рушників господині додають у прання харчову соду та оцет, але їх зручно замінювати іншим засобом.

Гліцерин, який можна знайти в аптеці, чудово пом’якшує воду та допомагає підтримувати рушники у хорошому стані. Просто залийте три столові ложки гліцерину прямо в пральну машину, і після закінчення програми рушники будуть ідеально м’якими та пухнастими.

Якщо рушник дуже брудний, варто замочити його в гліцерині. Просто наповніть водою таз та додайте 30 мл гліцерину. Рушник необхідно замочити на ніч, а потім випрати в машинці звичайним способом.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.