Забудьте про сльози під час нарізання цибулі - три ефективні лайфхаки

Будь-якому кулінару відомо, що цибуля завдяки своєму особливому хімічному складу може довести до сліз. Тому, якщо ви плануєте смачно замаринувати цей овоч, але не хочете ридати - зверніть увагу на цю статтю, передають Патріоти України.

Є перевірені хитрощі, які допоможуть не плакати під час роботи з овочем. На Pixelinform розповіли про найефективніші методики.

Сірники

Даний метод можна сміливо назвати найцікавішим. Він має безліч дуже позитивних відгуків. Специфіка полягає в тому, що необхідно перед чищенням та нарізкою цибулі слід затиснути в роті кілька сірників. "Магія" полягає в тому, що сірка на сірниках не дає ефекту цибулі розгорнутися на повну.

Сіль

Вважається, що цей продукт теж не дасть овочі довести вас до сліз. Перед нарізкою потрібно просто покрити обробну дошку тонким шаром солі. І все — можна приступати до нарізки цибулі.

Заморожування

Метод із морозильною камерою є одним із найпопулярніших. Цибулину потрібно почистити і відправити в морозильну камеру. П’яти хвилин перебування там буде цілком достатньо. Втім, кажуть що я холодної води досить.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...