Будь-якому кулінару відомо, що цибуля завдяки своєму особливому хімічному складу може довести до сліз. Тому, якщо ви плануєте смачно замаринувати цей овоч, але не хочете ридати - зверніть увагу на цю статтю, передають Патріоти України.
Даний метод можна сміливо назвати найцікавішим. Він має безліч дуже позитивних відгуків. Специфіка полягає в тому, що необхідно перед чищенням та нарізкою цибулі слід затиснути в роті кілька сірників. "Магія" полягає в тому, що сірка на сірниках не дає ефекту цибулі розгорнутися на повну.
Вважається, що цей продукт теж не дасть овочі довести вас до сліз. Перед нарізкою потрібно просто покрити обробну дошку тонким шаром солі. І все — можна приступати до нарізки цибулі.
Метод із морозильною камерою є одним із найпопулярніших. Цибулину потрібно почистити і відправити в морозильну камеру. П’яти хвилин перебування там буде цілком достатньо. Втім, кажуть що я холодної води досить.
Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...
Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...