Забудьте про смажіння! Як приготувати дуже смачну рибу за рецептом, привезеним з Греції

Цей рецепт популярний в Греції. Риба виходить дуже соковитою і ніжною, так що можна сміливо використовувати цей рецепт для приготування. Рибу краще брати білу, вона буде найбільш смачною. Найприємніше, що готується все досить просто, передають Патріоти України.

Для приготування риби потрібно взяти:

  • 800 грам білої риби.
  • 500 г моркви.
  • 150 грам петрушки.
  • Сто грам селери.
  • Головка цибулі.
  • Одна біла частина цибулі порею.
  • Три склянки окропу.
  • Це є основою рецепта, але без спецій теж не обійтися.

Спеції для смачної страви

  • В якості спецій і приправ можна взяти будь-які, але я зазвичай беру такі:
  • Чайну ложку солі.
  • Три чайні ложки суміші сушених трав, наприклад англійських.
  • Лавровий лист.
  • По половині чайної ложки перуки, базиліка, орегано і меленого перцю.
  • Сто грам томатної пасти.
  • Для смаження також потрібно взяти трохи борошна та олії.

Приготування риби

Потрібно промити і натерти овочі на крупній тертці. Не використовують в даний момент тільки обидва види цибулі. Додають їх в каструлю, заливаються трьома склянки окропу. Готують під кришкою протягом двадцяти хвилин. В кінці варіння додають лавровий лист і перець.

Заморожене філе потрібно залишити, щоб воно розтануло. Нарізають його на невеликі шматочки, буквально на одну порцію.

Рибу потрібно посипати сіллю і перцем, залишити так хвилин на п'ять. Після обвалюють її в борошні і обсмажують на добре прогрітій олії. У підсумку, наша риба повинна стати золотистою, хрусткою. Томатну пасту потрібно змішати з половиною склянки отриманого бульйону, так вона краще розійдеться.

Трохи олії прогрівають на сковороді. Обидва види цибулі ріжуть. Ріпчасту краще подрібнити на кубики, а порей - колами. Обсмажують обидва овоча на сковороді приблизно пару хвилин, буквально до м'якості. Після, вводять томатну пасту. Перемішують. Коли цибуля з'єднатися з відваром, додають і інші овочі. Перемішують і тушкують все разом пару хвилин, в кінці додають сушені трави і інші спеції за рецептом.

Секрет досвідчених господинь! Навіщо обмазувати м’ясо медом перед запіканням

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:15

Перед викладанням сирого м’яса на сковороду або перед відправленням продукту в духовку кулінари зазвичай обробляють їжу. У більшості випадків мова йде про паніровку або маринування. Проте досвідчені господині знайшли ще один цікавий спосіб попередньої ...

Перевірте список! Люди з цими іменами проживуть довше своїх однолітків

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:53

Власники цих імен можуть дожити до ста років. За словами астрологів, їх носії часто входять до числа довгожителів, передають Патріоти України. Марк, Максим та Матвій — чоловіки з цими іменами народжуються під заступництвом Меркурія. Зірки обіцяють їм д...