Цей рецепт популярний в Греції. Риба виходить дуже соковитою і ніжною, так що можна сміливо використовувати цей рецепт для приготування. Рибу краще брати білу, вона буде найбільш смачною. Найприємніше, що готується все досить просто, передають Патріоти України.
Для приготування риби потрібно взяти:
Спеції для смачної страви
Приготування риби
Потрібно промити і натерти овочі на крупній тертці. Не використовують в даний момент тільки обидва види цибулі. Додають їх в каструлю, заливаються трьома склянки окропу. Готують під кришкою протягом двадцяти хвилин. В кінці варіння додають лавровий лист і перець.
Заморожене філе потрібно залишити, щоб воно розтануло. Нарізають його на невеликі шматочки, буквально на одну порцію.
Рибу потрібно посипати сіллю і перцем, залишити так хвилин на п'ять. Після обвалюють її в борошні і обсмажують на добре прогрітій олії. У підсумку, наша риба повинна стати золотистою, хрусткою. Томатну пасту потрібно змішати з половиною склянки отриманого бульйону, так вона краще розійдеться.
Трохи олії прогрівають на сковороді. Обидва види цибулі ріжуть. Ріпчасту краще подрібнити на кубики, а порей - колами. Обсмажують обидва овоча на сковороді приблизно пару хвилин, буквально до м'якості. Після, вводять томатну пасту. Перемішують. Коли цибуля з'єднатися з відваром, додають і інші овочі. Перемішують і тушкують все разом пару хвилин, в кінці додають сушені трави і інші спеції за рецептом.
Неприємний запах із кухонної мийки може зіпсувати навіть найзатишнішу оселю. Причина часто не у самій каналізації, а у забруднених трубах, залишках жиру або засміченому сифоні. Експерти пояснили, як швидко позбутися смороду без виклику сантехніка, пере...
Вишиванка вже давно перестала бути просто сувеніром або елементом національного костюму. Тепер це повноцінна модна річ, яку носять щодня, комбінують із повсякденним стилем. Попит змінився: люди шукають вишиванки не лише для свят, а як частину гардеробу...