Забудьте про це! Лікарі з'ясували, який повсякденний продукт збільшує ймовірність розвитку раку

Нове дослідження виявило популярний продукт харчування, який в значній мірі викликає поширення раку в організмі. Про це повідомляє британське видання Express, передають Патріоти України.

За даними вчених, при додаванні пальмітинової кислоти або пальмової олії в раціон мишей ймовірність поширення раку ротової порожнини і шкіри збільшувалася.

Дослідження показали, що пальмітинова кислота змінює геном раку. Це, в свою чергу, значно збільшує ймовірність поширення раку. Зазначимо, що пальмова олія додається в багато готових продуктів, які продаються в супермаркетах.

Відкриття змусило дослідників шукати нову терапію, яка допоможе зупинити поширення раку в той час, коли кількість діагнозів збільшується з загрозливою швидкістю.

Метастазування або поширення раку залишається основною причиною смерті онкологічних хворих. Переважну більшість людей з метастатичним раком можна тільки лікувати, але не можна вилікувати. На жаль, метастазам часто сприяють жирні кислоти в раціоні, що ще раз нагадує про те, що ваше здоров'я залежить від того, що ви їсте.

Експерти назвали найкорисніший спосіб приготування яєць

вівторок, 21 травень 2024, 18:12

Яйця можна зустріти практично в кожному списку корисних продуктів: вони сповнені білка, вітамінів, мінералів та корисних жирів. . Проте, багато дієтологів дотримуються думки, що неправильно приготовані яйця не тільки не корисні для організму, але і мож...

Переможці холестерину: як таблетки змінюють ваше здоров'я

вівторок, 21 травень 2024, 18:02

Коли мова йде про здоров'я серця, боротьба з високим рівнем холестерину стає однією з ключових складових. Та що робити, якщо здоровий спосіб життя не допомагає досягти нормального рівня? Одним із найефективніших методів контролю холестерину є таблетки,...