Загадка на кмітливість: Кому з людей на картинці варто звернутися до лікаря?

Необов’язково бути лікарем, щоб вміти поставити правильний діагноз. Можна просто бути спостережливою людиною з досвідом в житті або мати природний дар визначати, що людина нездорова, передають Патріоти України.

У нашій загадці вам може стати в нагоді навіть проста логіка із серії “знайди зайве”. Вам потрібна кмітливість! Перед вами на зображенні три людини, які так чи інакше могли б стати пацієнтами лікаря. Дайте відповідь, хто з них хворий і чому?

А тепер – правильна відповідь! Жінка зліва має зайву вагу. Можливо, вона дійсно може відчувати дискомфорт через повноту, але це неочевидний симптом того, що неминуче слід йти в лікарню. Хлопець з гіпсом вже був у лікаря, тому його теж не варто брати до уваги.

Залишається дівчина з набряклими ногами! У більшості випадків зміна кольору шкіри і набряк нижніх кінцівок і щиколоток явно свідчить, що у людини є проблеми з серцем, а значить потрібно сходити до лікаря. Якщо ви відразу відгадали загадку, можливо, ваше покликання – лікувати людей. Які у вас були варіанти відповідей?

Точність здивує! Цей тест у картинці визначить стихію вашої душі

четвер, 25 квітень 2024, 7:08

Часто ми самі не можемо зрозуміти, як ми почуваємося на рівні підсвідомості та що діється в душі. Пропонуємо дізнатися відповідь на важливе запитання: що керує вами - гармонія чи хаос, передають Патріоти України. Психологічний тест у картинці визначить...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...