Загадка на кмітливість: Кому з людей на картинці варто звернутися до лікаря?

Необов’язково бути лікарем, щоб вміти поставити правильний діагноз. Можна просто бути спостережливою людиною з досвідом в житті або мати природний дар визначати, що людина нездорова, передають Патріоти України.

У нашій загадці вам може стати в нагоді навіть проста логіка із серії “знайди зайве”. Вам потрібна кмітливість! Перед вами на зображенні три людини, які так чи інакше могли б стати пацієнтами лікаря. Дайте відповідь, хто з них хворий і чому?

А тепер – правильна відповідь! Жінка зліва має зайву вагу. Можливо, вона дійсно може відчувати дискомфорт через повноту, але це неочевидний симптом того, що неминуче слід йти в лікарню. Хлопець з гіпсом вже був у лікаря, тому його теж не варто брати до уваги.

Залишається дівчина з набряклими ногами! У більшості випадків зміна кольору шкіри і набряк нижніх кінцівок і щиколоток явно свідчить, що у людини є проблеми з серцем, а значить потрібно сходити до лікаря. Якщо ви відразу відгадали загадку, можливо, ваше покликання – лікувати людей. Які у вас були варіанти відповідей?

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...