Загляньте вглиб себе! Що про вас розповість поза, у якій ви найчастіше сидите

Пропонуємо вам швидкий тест на характер. Оберіть на світлині позу, в якій ви найчастіше сидите, і ви дізнаєтесь усю правду про себе, передають Патріоти України.

Деталі

Психологи впевнені, що положення ніг, яке утворюється в сидячій позі людини, багато про що говорить. Подивіться на зображення та виберіть позу, яку ви найчастіше приймаєте.

  1. Вас можна назвати інтровертом. Ви не дуже впевнені в собі, частіше нерішучі і боязкі. Складно сходіться з людьми, ще важче відкриваєте свою душу. Ви нічого не можете зробити зі своїм характером, тому засмучуєтеся і заздрите сильнішим особистостям. Ви любите проводити час на самоті, не потребуєте галасливих компаній і мільйона друзів.
  2. У вас високі вимоги до інших і до себе. Ви здаєтесь суворими для інших, але сором'язливі всередині. Ви дуже творча людина, не боїтеся своїх фантазій. Вам комфортно вдома з рідними чи наодинці, а от гамірні вечірки не дуже любите. Любителі цієї пози часто переживають емоційні "гойдалки" і не люблять несподіванок.
  3. Люди часто звинувачують вас в неохайності і безтурботності. У вас встановлений свій порядок життя, ви не схожі на оточуючих. Здатні витати в хмарах, мріяти про нездійсненне, зосередитися на чомусь важливому надовго — це не для вас. Саме такі люди досягають успіху в сфері творчості.
  4. Це поза лідера, абсолютно впевненої в собі особистості, яка заради успіху і кар'єри готова піти на все. Сім'я таких людей цікавить в останню чергу, як і романтичні відносини. Ви орієнтуєтеся лише на себе, ви — найголовніше в житті. Одноманітність і рутина для вас - найстрашніший кошмар, а пожертвувати собою заради іншої людини - недозволена дурість.
  5. Педантичність, впевненість, перфекціонізм, впертість - ось, які якості притаманні людині з цією позою. Щирість і чесність — ваші головні достоїнства, але люди іноді сприймають їх, як грубість. Ви не сумніваєтеся у своїх рішеннях, дієте точно і цілеспрямовано, керуючись розумом і рідко оголюючи свої почуття. Прямолінійність може стати проблемою при спілкуванні з оточуючими

А ви це знали? Що означає піна при приготуванні грибів

четвер, 16 травень 2024, 15:15

Виявляється, боятися нема чого – це звичайний білок, який вариться з грибів. Збираючи гриби, звісно кожен мисливець сподівається знайти королівський білий гриб – і коли ми його знаходимо, стаємо щасливішими. Коли ми повертаємося додому з кошиком, повни...

Варто знати! Яку маленьку хитрість використовують господині, щоб котлети були соковитими

четвер, 16 травень 2024, 14:04

Рибні котлети – це смачно, корисно та поживно. Вважається, що найкращі рибні котлети виходять із щуки. Однак не кожна господиня захоче готувати цю страву з риби. Справа в тому, що такі котлети зазвичай виходять досить сухими, оскільки у щуці немає жи...