Випічка виходить
просто дивовижною. Такі сметанники стануть відмінною стравою до сніданку
і на перекус. І точно сподобаються вашим діткам, якщо вони люблять
випічку, передають Патріоти України.
Необхідні продукти:
650 грамів пшеничного борошна
10 грамів сухих дріжджів
250 мілілітрів молока
3 курячих яйця
130 грамів цукру
130 грамів вершкового масла
пів чайної ложки солі
4 столові ложки сметани
1 столова ложка крохмалю
2 чайні ложки меду
Починаємо приготування:
Змішуємо борошно, сіль і дріжджі.
В
молоко додаємо розтоплене вершкове масло (100 г.), вбиваємо курячі
яйця, додаємо цукор і перемішуємо. Потім частинами всипаємо просіяне
борошно і замішуємо тісто.
Готове тісто накриваємо плівкою, затягуємо харчовою плівкою і залишаємо в теплому місці на 1-1, 5 години.
У сметану додаємо крохмаль і розм'якшене вершкове масло, перемішуємо.
Змочуємо
руки рослинною олією, перекладаємо тісто на робочу поверхню і
обминаємо. Потім ділимо його на 4 частини, кожну скачуємо в джгут і
ділимо на потрібну кількість частин. Скачуємо кожен шматочок в кулю.
Деко
застилаємо пергаментним папером і викладаємо кульки на невеликій
відстані одну від одної. Накриваємо рушником і залишаємо на вистоювання.
Денцем келиха робимо в кульках поглиблення, кладемо в них сметану. У
такому вигляді залишаємо на 10 хвилин.
Відправляємо заготовку в духовку, розігріту до 180 градусів, і запікаємо протягом 15-20 хвилин.
Мед змішуємо з водою і змащуємо готові сметанники, а потім можна подавати до столу.
Лимонад часто асоціюється з літом, дитинством і приємною прохолодою у спекотний день. На перший погляд, він здається нешкідливим напоєм з легкою кислинкою та нотками свіжості, передають Патріоти України. Проте за цим привабливим смаком приховується зна...
Огірки невибагливі, швидко ростуть і дарують щедрий урожай за умови правильного догляду. Та є одна помилка, яку навіть досвідчені городники припускають занадто часто: неправильна відстань між рослинами, передають Патріоти України. Саме це часто стає пр...