Зайва вага теж може повернутися: Лікарі розкритикували дієту Адель і вказали на її шкоду (відео)

Ефект від дієти може бути недовгим, а от шлунок вам "спасибі" не скаже...

Дієтологи поставили під сумнів принципи харчування, які допомогли британській співачці Адель схуднути майже на 50 кілограмів, через їхній короткотривалий ефект і вплив на організм, повідомляють Патріоти України.

Метод, завдяки якому Адель скинула зайву вагу, називається "сиртфуд-дієта". Її суть у тому, щоб вживати лише ті продукти, які містять у собі "сиртуїни". Це рукола, селера, петрушка, зелені яблука тощо. Дозволений навіть темний шоколад і трохи червоного вина. Автори дієти обіцяють схуднення до трьох кілограмів за перший тиждень такого харчування.

За словами дієтологів, сиртуїни корисні, бо поліпшують метаболізм і загальмовують старіння. Крім того, запобігають розвитку хронічних захворювань. Але такий спосіб харчування може завдати шкоди здоров'ю.

Як схудла Адель

"Дієта має дві фази. Перша складається із соків, коли тричі на день людина п'є соки на основі сиртфудів і має лише один прийом їжі. Соки негативно впливають на слизову шлунка, підвищують кислотність", – говорить лікарка-дієтологиня Діана Зубич.

Крім того, за словами дієтологів, ефект від цієї дієти короткотривалий. Як тільки людина перестає дотримуватися цього харчування – вага повернеться знову. Тож періодично "сиртуїни" треба повертати у свій раціон.

Джерело: ТСН.ua

Не робіть так! Три помилки зіпсують якість смаженої картоплі

вівторок, 16 квітень 2024, 7:07

Для того щоб порадувати сім’ю чудовою картоплею, варто спочатку навчитися її готувати так, як це роблять у ресторанах. У кухарів гарнір завжди виходить відмінної якості. Спочатку у коренеплоду схоплюється скоринка, яка дозволяє м’якоті вийти апетитною ...

Народні прикмети на 16 квітня: Що українці традиційно робили на Іринин день і чого намагались уникати

вівторок, 16 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 16 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучениць Агапії, Ірини, Ніки, Галини, Василини та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподобного Микиту Кесарійського. . Свято 16 квітня відоме як Ірина ...