Захистіть себе від неприємних укусів! Просто посадіть цю рослину вдома, щоб позбавитися комарів

Комарі можуть бути дуже неприємними та порушувати ваш сон, особливо вночі. Щоб тримати їх якомога далі і захистити себе від своїх неприємних укусів, ви можете використовувати деякі рослини, передають Патріоти України.

Щоб відігнати комарів, які вторгаються у ваш будинок чи спальню, ви можете вдатися до природних прийомів, пише santeplus. Справді, деякі рослини-репеленти, як лемонграс, ефективно відлякують комах, таких як мухи чи комарі.

Лемонграс — багаторічна ароматична рослина з вічнозеленим листям. Він є природним репелентом для багатьох комах, таких як комарі. Його запах відлякає їх від вашого житла, захистивши вас від неприємних укусів і сверблячки після них.

Зазвичай лемонграс вирощують у горщиках. Грунт для посадки повинен бути вологим і дренованим, але при цьому не мокрим. Насіння слід помістити на поверхню землі. Бажано до проростання тримати горщик у теплому, сонячному місці за температури 20-25°C.

Коли рослини досягне 15 см у висоту, пересадіть його в новий горщик діаметром не менше 30 см. Помістіть шар глиняної гальки або гравію на дно горщика і використовуйте субстрат, що складається з рівних частин ґрунту для горщика, садової землі і піску. Потім рясно полийте. Взимку рослину можна не поливати, адже вона входить у період спокою.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...